Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Τετάρτη (15/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Τετάρτη (15/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Τετάρτη (15/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τo Τετάρτη 15 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα. κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα: Να είστε ένας ειρηνοποιός… και να λειτουργείτε όπως ένας συγγραφέας που ενθαρρύνει τον κόσμο, να βγει από το ντροπαλό κέλυφος του. Όταν θαυμάζετε την ομορφιά και το πνεύμα της περιπέτειας που βλέπετε στους άλλους, βγάζετε το καλύτερο…. τόσο σ’ αυτούς, όσο και στη δική σας ζωή.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου).κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών: Η δύναμη των λέξεων εμβαθύνει μια ιδιαίτερη σχέση. Η σημερινή επικοινωνία είναι πιο σημαντική από ό, τι συνειδητοποιείτε, καθώς θέτει τα θεμέλια για ένα όμορφο μέλλον. Φροντίστε να προσέχετε τι λέτε και να μιλάτε με σύνεση.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου).κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών:  Είστε ένας μεγάλος ονειροπόλος που του αρέσει να σκέφτεται τις αλλαγές! Και δεν σας πειράζει να μιλάτε για το πώς θα αλλάξετε τα πράγματα, με έναν καινούργιο τρόπο. Οραματιστείτε τι θέλετε να δείτε. Αυτό που ελπίζετε ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλά λόγια, αρχίζει να αναλαμβάνει δράση, για να γίνει πραγματικότητα.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ: ο μάγος:  Τον τελευταίο καιρό, όταν πρόκειται για συναισθήματα, ειδικά στην ερωτική σας σχέση, τα πράγματα φαίνονται περίπλοκα. Ακολουθείστε μια χαλαρή και ήρεμη τακτική, καθώς μαθαίνετε πώς να περιηγηθείτε, σ’ αυτό που θέλετε να εκφράσετε. Αφήστε τους φόβους που έχετε για τις δεσμεύσεις, , ώστε να μπορέσετε να αποδεχθείτε μια προσφορά αγάπης, που μόλις αρχίζει.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου).κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης: Σας αρέσει να αναδεικνύετε το καλύτερο στους άλλους! Και είναι αυτό που καθιστά την παρουσία σας μοναδικά πολύτιμη στις σχέσεις στις οποίες εμπλέκεστε σήμερα. Είστε ενθαρρυντικοί με όλη τη δύναμη της ψυχής σας…και παρόλο που δεν εκφράζεστε, μπορείτε να βοηθήσετε να θεραπευτεί μια πληγή ενός αγαπημένου σας προσώπου, με όλη την καρδιά σας.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ: ο διάβολος:  Το άνοιγμα και η ευαισθησία είναι ακόμα δύσκολο όταν αγωνίζεστε με μια ραγισμένη καρδιά. Δεν αξίζετε την ευτυχία? Γυρίστε πίσω σε μια εποχή που η εμπιστοσύνη ήταν εύκολη και αφήστε τον εαυτό σας να πιστέψει ότι τα καινούργια ξεκινήματα ήρθαν, για να μείνουν.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης: Υπάρχουν λέξεις που ίσως είναι δύσκολο να βρεθούν όταν πρόκειται να εκφράσετε τα ερωτικά σας θέματα. Δεδομένου ότι είστε εξαιρετικοί στο να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές, χρησιμοποιήστε αυτή τη μοναδική υπερ-δύναμη, για να κάνετε την επικοινωνία σας, ευκολότερη για όλους.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ: ο διάβολος: Αγωνίζεστε με το φόβο της δέσμευσης. Τα συναισθήματα μπορούν να κτυπήσουν υψηλές ταχύτητες και να δημιουργήσουν λύσεις, κάνοντας επιλογές που θα επικεντρώνονται στην ισορροπία.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο κόσμος: Μπορεί να βρείτε τον σκοπό σας και να ανακαλύψετε τη φυσική σας ικανότητα να εμβαθύνετε στην αγάπη και σ’ όλες τις εκφράσεις της.Η επιθυμία σας να ακούσετε και να ενθαρρύνετε το σύντροφό σας, είναι αυτό που θα σας φέρει τη μέγιστη χαρά.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ: οι εραστές: Αποφασίστε να ακολουθήσετε το παιχνίδι των ραντεβού. Και καταβάλλετε, περισσότερη προσπάθεια για να κάνετε πράγματα, που ενισχύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας…. Ώστε να βγείτε έξω στον κόσμο, και να συναντήσετε τον καινούργιο έρωτα.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρω: ο ήλιος: Φροντίστε να ζήσετε την ομορφιά της αγάπης και της γλυκιάς συζήτησης με τον εραστή σας. Ίσως να βγείτε έξω για ένα ρομαντικό δείπνο ή να δημιουργήσετε ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι με κρασί και μουσική!

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ: η σελήνη: Σήμερα, μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος με τον εραστή σας, σε περιοχές όπου υπήρχαν πρόσφατα, επιπλοκές και παρεξηγήσεις. Αντί να μαλώνετε μεταξύ σας, θα θελήσετε να κάνετε ειρήνη και μια καινούργια αρχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments