Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (15/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (15/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (15/5/19).

Ζώδια σήμερα: Κριός: Αγαπητοί Κριοί, αποχαιρετίστε την Αφροδίτη από τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας! Την φιλοξενούσατε από τις 20 Απριλίου, γι’ αυτό και είχατε αναπτύξει ταχύτητα στις ρομαντικές σας προσεγγίσεις. Με το πέρασμά της στον αισθησιακό Ταύρο μέχρι τις 8 Ιουνίου, μπορείτε να πάρετε το πόδι σας από το γκάζι. Αν αναρωτιέστε πώς να διανύσετε μια απόσταση για την αγάπη, προτιμήστε την πιο γραφική: Η διάθεσή σας θα εστιαστεί πλέον στην απόλαυση της διαδρομής, αντί να τρέχετε προς τον τερματισμό. Τα μικρά πράγματα έχουν αξία, όταν πρόκειται για την τρυφερότητα προς τον άνθρωπο που αγαπάτε!

Ταύρος: Θέλετε να κερδίσετε την καρδιά αλλά και το μυαλό των άλλων, αγαπητοί Ταύροι; Επιστρατεύστε κομπλιμέντα και θαυμασμό, μιας και πλέον θα μαγεύετε τους πάντες χωρίς να προσπαθείτε καν! Η κυβερνήτης της η Αφροδίτη θα διαμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 8 Ιουνίου, γεμίζοντας το δισάκι σας με κάθε είδους καλοπιάσματα. Μιας και όλοι θα στριμώχνονται για να σταθούν στο πλάι σας, η δική σας πρόκληση θα είναι να καταλήξετε σε αυτούς και αυτά που πραγματικά θέλετε. Και όταν επιλέξετε, μείνετε εκεί για να απολαύσετε τη μαγεία που θα δημιουργήσετε μαζί!

Δίδυμοι: Ο φτερωτός Έρωτας βάζει στόχο την καρδιά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η σαγηνευτική Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιουνίου. Χαλαρώστε τις άμυνές σας και τολμήστε στην ερωτική αρένα, αρκεί να μην αφήσετε την υπερβολική αισιοδοξία να παραβλέψει τις παγίδες. Αν είστε επιρρεπείς στην άρνηση να δείτε την αλήθεια, ίσως να πέσετε θύμα κολάκων. Οι δεσμευμένοι, αρχίστε να κάνετε σχέδια για αποδράσεις που θα εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι σας!

Καρκίνος: Αναζητάτε την αδελφή – ψυχή σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Για τις επόμενες εβδομάδες το κλειδί της αγάπης θα βρίσκεστε στον πιο στενό σας κύκλο! Η ερωτική Αφροδίτη θα διανύει τον Ταύρο και τον 11ο Οίκο σας των φίλων μέχρι τις 8 Ιουνίου: Γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έναν δραστήριο κύκλο από κοινωνικής πλευράς. Μιας και θα έχετε και την τεχνολογία με το μέρος σας, αρχίστε την αναζήτηση στο φιλικό περιβάλλον ακόμα και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με το ταίρι σας – τόσο πρακτικά όσο και μέσα από τις αισθήσεις σας!

Λέων: Περιποιηθείτε με επιμέλεια την εμφάνισή σας, περήφανα λιοντάρια! Η κοκέτα Αφροδίτη θα διασχίζει τον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και των φιλοδοξιών, μέχρι τις 8 Ιουνίου. Αυτό είναι το έναυσμά σας να φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα σας και να οργανώσετε πολλά επαγγελματικά γεύματα. Η άρτια εμφάνιση και η λαμπερή σας προσωπικότητα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ατόμων με ισχύ που σας ενδιαφέρουν… Αλλά και πολλών επίδοξων να βρεθούν στο πλάι σας. Τα μάτια σας ανοικτά, για τις προοπτικές που θα αποπνέουν μονιμότητα!

Παρθένος: Η αγάπη δεν ξέρει από σύνορα, αγαπητοί Παρθένοι! Αν είστε σε φάση αναζήτησης ταιριού, αυτή είναι η στιγμή να βγείτε από τη ζώνη βολή σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η ευαίσθητη Αφροδίτη θα διαμείνει στον Ταύρο και τον «παγκόσμιο» 9ο Οίκο σας μέχρι τις 8 Ιουνίου, ωθώντας σας να διερευνήσετε και εναλλακτικά περιβάλλοντα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε ερωτικές σπίθες για άτομα που ανήκουν σε άλλη κουλτούρα ή διαμένουν σε απόσταση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να οργανώσετε μια αισθησιακή απόδραση με το ταίρι σας!

Ζυγός: Τα παιχνίδια μυαλού δεν αποτελούν ερωτικό δέλεαρ για εσάς συνήθως, αγαπητοί Ζυγοί. Αλλά τώρα καλείστε να απολαύσετε τα ρίγη του κυνηγιού, καθώς θα ανέβει η θερμοκρασία της διεκδίκησης! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα διαμείνει στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης μέχρι τις 8 Ιουνίου. Αξιοποιήστε την κοκέτικη φύση σας και ορμήστε, προσέχοντας να μην πέσετε στην παγίδα της εμμονής: Δεν θέλετε αντί να φλερτάρετε, να βρεθείτε μπλεγμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τολμήστε τώρα να εξερευνήσετε τις προοπτικές να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο!

Σκορπιός: Κάποιος να ανάψει το κλιματιστικό, αγαπητοί Σκορπιοί! Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα, καθώς θα ανορθώνεται και η δύναμη της σαγήνης σας. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και στον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιουνίου. Να είστε έτοιμοι να δείτε την περαιτέρω εξέλιξη της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για νέα γνωριμία είτε για μακροχρόνιο δεσμό, το να κρατιέστε από το χέρι για καιρό στο μέλλον θα γίνει το ζητούμενό σας!

Τοξότης: Είστε έτοιμοι να ασκήσετε περισσότερα τα χέρια σας, αγαπητοί Τοξότες; Με την Αφροδίτη της ομορφιάς στον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης μέχρι τις 8 Ιουνίου, θα σας συνεπάρει ο οίστρος για τακτοποίηση και μαστορέματα. Από το φρεσκάρισμα των τοίχων και τις επισκευές στο σπίτι, μέχρι τα καθάρισμα και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας: Εστιάστε τώρα σε όσα θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και τη διάθεσή σας. Επίσης δώστε μεγάλη σημασία στη σωστή διατροφή και την διατήρηση μιας άρτιας φυσικής κατάστασης!

Αιγόκερως: Η μετριοφροσύνη είναι μια υπερεκτιμημένη έννοια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ετοιμαστείτε να προβάλλετε και να προωθήσετε περισσότερο τον εαυτό σας: Θα έχετε τη βοήθεια της δημοφιλούς Αφροδίτης, που θα διαμένει στον Ταύρο και τον 5ο Οίκο σας της φήμης μέχρι τις 8 Ιουνίου. Παραμερίστε τις σεμνοτυφίες για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, εστιάστε στη γνωστοποίηση των ταλέντων σας. Η προσωπικότητά σας θα μαγνητίσει και θα έλξει πολλά ενδιαφέροντα άτομα προς το μέρος σας!

Υδροχόος: Πόσο «σπίτι μου – σπιτάκι μου» είναι το σπιτικό σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Ετοιμαστείτε για αναβαθμίσεις, καθώς η Αφροδίτη της αισθητικής θα διαμένει στον Ταύρο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Μέχρι τις 8 Ιουνίου η προσοχή σας θα στραφεί στη διακόσμηση και την ανανέωση των χώρων σας. Από την αλλαγή στη θέση των επίπλων μέχρι τα χρώματα που θα επιλέξετε, ακολουθήστε την έμπνευσή σας και δραστηριοποιηθείτε. Οι άνθρωποι που αγαπάτε θα αδημονούν να περάσουν χρόνο μαζί σας, στο πανέμορφο κάστρο σας!

Ιχθύες: Μην κάνετε εκπτώσεις στην έκφρασή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η χαρισματική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον λαλίστατο 3ο Οίκο σας μέχρι τις 8 Ιουνίου, προωθώντας την πορεία των ρομαντικών σας βλέψεων. Με τη βοήθειά της θα καταφέρετε να εκφράσετε όσα λαχταράτε, χωρίς να αποκλείεται να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να ξεκινήσετε τις καινούργιες γνωριμίες σας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments