Ελλάδα

Επικό σκίτσο του Αρκά για τις προεκλογικές παροχές του Τσίπρα

Επικό σκίτσο του Αρκά για τις προεκλογικές παροχές του Τσίπρα
Ο Αρκάς με το καυστικό του χιούμορ σχολιάσει την προεκλογική επικαιρότητα.

Όπως συνηθίζει να το κάνει ο Αρκάς σχολιάζει με νέο εύστοχο σκίτσο την επικαιρότητα. Στο στόχαστρο του γνωστού σκιτσογράφου βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα νέα θετικά μέτρα, τα οποία έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο σκιτσογράφος παρουσιάζει δύο -κατά πάσα πιθανότητα- κυβερνητικά στελέχη, τα οποία συνομιλούν. «Δεν μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε με πενταροδεκάρες! Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος!», λέει ο πρώτος. Και ο δεύτερος τον ρωτάει με μεγάλη απορία. «Από πού το συμπεραίνεις αυτό;».

Το σκίτσο που ανέβασε ο Αρκάς στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις.

Το σκίτσο του Αρκά

Η ανάρτηση του Αρκά στο Facebook:

Πριν από μερικές ημέρες ο Αρκάς είχε ανεβάσει ακόμα ένα σκίτσο από τη διάσημη σειρά σκίτσων ” Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού”. Τότε σχολίαζε ξανά τα προεκλογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα στην εικόνα υπάρχουν τέσσερις άντρες. Ένας από αυτούς λέει στους άλλους τρεις “Για να δείτε πόσο καλός είμαι θα σας δώσω από 50 λεπτά για να πάρετε ένα κουλούρι”. Δυο από αυτούς είναι ενθουσιασμένοι, αλλά ο τρίτος ρωτάει “Που θα βρεις όμως ;”. Τότε αυτός, που για τον Αρκά είναι ο Αλέξης Τσίπρας, έδωσε αφοπλιστική απάντηση. “Πήρα ό,τι είχατε στις τσέπες σας την ώρα της γυμναστικής”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments