Πολιτική

Πάνος Καμμένος: “Φαρμακερό” σχόλιο για Μητσοτάκη – “Του φεύγει και βαλσαμωμένο πουλί”

Πάνος Καμμένος: “Φαρμακερό” σχόλιο για Μητσοτάκη – “Του φεύγει και βαλσαμωμένο πουλί”
Ο Πάνος Καμμένος έριξε... φαρμάκι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέντευξή του.

Ένα «φαρμακερό» σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιφύλαξε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα πρόσφατα «αυτογκόλ» του προέδρου της ΝΔ, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ θα είχα καταργήσει τα δεκάλεπτα στην τηλεόραση και θα έπαιζα τον Μητσοτάκη μόνο».

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχθηκε για το «αν ο κ. Μητσοτάκης είναι πασαδόρος του ΣΥΡΙΖΑ», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας: «Βαλσαμωμένο πουλί να του δώσεις, θα του φύγει του ανθρώπου». Και συμπλήρωσε με ακόμα πιο… βαριά κουβέντα: «Ο άνθρωπος ζει σε άλλο κόσμο».

Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε, λέγοντας. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίναξε “την μπάνκα στον αέρα”. Απαντώντας σε δημοσιογράφους προανήγγειλε έναν εργασιακό μεσαίωνα. Είπε ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εργάζονται πάνω από οκτώ ώρες, 12 ώρες, με τον ίδιο μισθό. Είπε ότι θα εργάζονται επτά ημέρες. Με πολιτικούς όρους δεν μπορείς να του απαντήσεις, του απάντησε μία εργαζόμενη μητέρα, με δύο παιδιά και τον πατέρα εργαζόμενο» επεσήμανε μεταξύ άλλων τη Δευτέρα από την Καρδίτσα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

«Μίλησε ουσιαστικά για κατάργηση του κοινωνικού κράτους και αυτή είναι η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Γεωργίου Ράλλη, του Μιλτιάδη Έβερτ, του κοινωνικού φιλελευθερισμού, όπως την περιγράφει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία την οποία μέχρι τώρα ψήφιζαν οι Έλληνες πολίτες;» σημείωσε.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο κ. Καμμένος είπε: «Οι Έλληνες πολίτες, λοιπόν, έχουν να επιλέξουν εάν θέλουν να ψηφίσουν “γενόσημα” για εκπροσώπους τους στην Ευρωβουλή, διότι δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς, μιλάμε για πολιτικά “γενόσημα”. Αν θέλουν να επιλέξουν για εκπροσώπους τους ανθρώπους από την κοινωνία ή κάποιους όπως ο ”Thanassis” του διαφημιστικού μας spot που θα εκτελούν τις εντολές των μεγάλων της Ευρώπης, θα κάνουν κωλοτούμπες και θα παίρνουν ψίχουλα από το χέρι της Μέρκελ, δίνοντας τα χρήματα του ελληνικού λαού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments