Video

Sin Boy: Ποιος είναι ο ερμηνευτής του “Mama”

Sin Boy: Ποιος είναι ο ερμηνευτής του “Mama”
O Sin Boy έγινε γνωστός με το τραγούδι του "Mama".

Ο Sin Boy είναι ράπερ και ο ερμηνευτής του γνωστού τραγουδιού “Mama“, με 19.000.000 views στο you tube, το οποίο ακούν μικροί και μεγάλοι. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό του τραγούδι, καθώς έχει κυκλοφορήσει και άλλα, όπως τα επίσης γνωστά “Gigi” και “Gugu”. Tο “Mama” είναι το δεύτερο τραγούδι του για… μαμάδες, αφού έχει κυκλοφορήσει το “Μάνα”. Υπάρχουν βέβαια μερικά πράγματα που δεν ξέρουμε για τον γνωστό σε όλους, πλέον, ράπερ.

Ο Sin Boy κατάγεται από την Αλβανία, το πραγματικό του όνομα είναι  Augustin Gega ή Θεόδωρος Agustin Gega. Είναι 24 ετών (γεννημένος στις 18 Αυγούστου το 1994). Πριν δυο χρόνια κυκλοφόρησε τραγούδι με τη συμμετοχή της Emilia Barack και έχει τίτλο “Άλλαξέ μου τα φώτα”. Το πρώτο του breakthrough έγινε με το τραγούδι DRACO πριν από 2 χρόνια και έπαιξε σχεδόν σε όλα τα εφηβικά κινητά.  Η συνεργασία του με την Aλβανίδα τραγουδίστρια Rina για το κομμάτι Gigi, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη και μετρά 31 εκατ. προβολές στο YouTube.

Τα πιο γνωστά του τραγούδια:

  • Διεθνής Αμνηστία: Η επική απάντηση για το «Mama» του Sin Boy που έγινε viral

To “Μama” είναι το τραγούδι που κυριολεκτικά ακούγεται παντού στην χώρα μας, σε μαγαζιά και ραδιόφωνα. Ωστόσο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα κείμενο που έγινε viral. Συγκεκριμένα το σατιρικό site «Το βατράχι» δημοσίευσε ένα απολαυστικό κείμενο με τον τίτλο: «Στη λίστα βασανιστηρίων της Διεθνούς Αμνηστίας το τραγούδι “Mama” του Sin Boy».  Μάλιστα, έγραψε και μια φανταστική ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας, που μεταξύ άλλων έλεγε:

«Η οργάνωση μάλιστα εκφράζει φόβους ότι το λεγόμενο τραγούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών για να αποσπάσει ομολογίες από κρατούμενους, καθώς η αναπαραγωγή του έστω και για λίγα λεπτά προκαλεί στο θύμα την ανάγκη να ομολογήσει οτιδήποτε, ακόμα κι αν δεν το έχει κάνει, προκειμένου να γλιτώσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments