Video

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε το λόγο που δεν συνεχίστηκε το “Κωνσταντίνου και Ελένης” (vid)

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε το λόγο που δεν συνεχίστηκε το “Κωνσταντίνου και Ελένης” (vid)
Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» το λόγο για τον οποίο δεν συνεχίστηκε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» πριν από μερικά χρόνια.

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν και είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση. Έχει γράψει τη δική της ιστορία και προβάλλεται ως επανάληψη εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, το ερώτημα των απανταχού φίλων της σειράς είναι ένα: γιατί δεν συνεχίστηκε. Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και αποκάλυψε το λόγο για τη μη συνέχεια της αγαπημένης σειράς. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε η Ελένη Ράντου ήταν αυτή που δεν επιθυμούσε τη συνέχεια του σήριαλ, καθώς ήθελε  να φύγει από αυτό το στενό περιθώριο που σου προσδίδει μια τέτοια τηλεοπτική επιτυχία. Γι’ αυτό άλλωστε και όπως τόνισε δεν θα της έκανε ξανά πρόταση.

«Δεν θα έκανα πρόταση στην Ελένη να ξαναπαίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης γιατί ξέρω ότι θα έλεγε όχι. Η Ελένη ήθελε να φύγει από αυτό το στενό περιθώριο που προσδίδει μια τέτοια τηλεοπτική επιτυχία. Η Ελένη μου είπε ότι θα γεράσουμε και “θα είσαι η Κατακουζήνα και θα είμαι η γκαρσόνα”. Και γι’ αυτό δεν το συνεχίσαμε. Όλοι θεωρούσαμε ότι θα μας στιγματίσει.

Τώρα η μυθοπλασία δεν κάνει τόσο μεγάλο μπαμ. Τότε σε φόβιζε λίγο σε σχέση με τη θεατρική σου εικόνα γιατί εμείς ήμασταν παιδιά που ξεκινήσαμε από το θέατρο εκείνη η γενιά. Εδώ δεν δέχτηκε τότε που μας έδιναν τα ζεστά λεφτά και τα χάσαμε και τώρα μου λέει τραβάω τα μαλλιά μου, εκείνη την χρονιά έπρεπε να την έχουμε κάνει. Είχαμε ήδη διπλασιάσει τα λεφτά από την πρώτη χρονιά και μας έγινε πρόταση για τα διπλά λεφτά για την τρίτη», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments