Video

Χρήστος Κυριαζής: Μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Χρήστος Κυριαζής: Μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Ο Χρήστος Κυριαζής θα βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου θα μιλήσει για την καριέρα του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης (16/5) ο Χρήστος Κυριαζής. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για την καριέρα του στο χώρο του θεάματος και παραδέχεται ότι είναι λίγο… παράξενος στις  ζωντανές εμφανίσεις σου. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε μια άγνωστη ιστορία από την καριέρα του. Όπως αποκάλυψε κάποτε είχε αποχωρήσει από το σχήμα ενός μαγαζιού, το οποίο αν και ήταν πολύ καλό, δεν είχε όμορφα καμαρίνια σύμφωνα με τον ίδιο.

Ποιος είναι ο Χρήστος Κυριαζής

Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν ως επιπλοποιός και λόγω της οικογενειακής παράδοσης κι εκείνος έμαθε τη τέχνη. Ποτέ όμως δεν έκρυψε την αγάπη του για τη μουσική. Σε ηλικία 12 ετών πήρε μία χειροποίητη κιθάρα κι άρχισε να προσπαθεί μέσα από αυτήν, να μάθει τις νότες. Πέντε χρόνια αργότερα, έπαιζε με ένα μικρό rock συγκρότημα σε καφετέριες και ζαχαροπλαστεία της εποχής.

Λίγο καιρό αργότερα, βρέθηκε με την κιθάρα στο χέρι, στην Ιταλία. Εκεί πέρα από τις ανησυχίες του, απέκτησε και γνώσεις γύρω από την τέχνη, το έπιπλο, το ντεκόρ και την αισθητική. Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 2,5 χρόνια και ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσει τη μουσική. Έτσι, το 1986 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Όταν καθόμαστε σπίτι». Σε αυτό το άλμπουμ ξεχώρισαν τα τραγούδια «Έλα μωράκι μου», και το ομώνυμο ενώ στο δίσκο συμμετείχε και ο Γιώργος Μαργαρίτης με το «Μπρικάκι».

Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε με νέα δουλειά διατηρώντας πάντα τις rock επιλογές του. Το 1992 έκανε το μεγάλο «μπαμ» με το άλμπουμ «Μου θυμίζεις τη μάνα μου». Ο δίσκος έγινε πλατινένιος και όλα τα τραγούδια επιτυχίες. Το 1994 επέστρεψε με το «Η αγάπη είναι μία». Τα μαγαζιά που εμφανιζόταν στη λεωφόρο Συγγρού ήταν κάθε βράδυ γεμάτα αλλά το 1995 αποφάσισε να μην ξανατραγουδήσει στις πίστες. Το 1997 κυκλοφόρησε το δίσκο «άλλο τι θέλω, άλλο τι μπορώ» μέσα από τον οποίο ξεχώρισε το τραγούδι «Στο ημεροβίγλι». Από τότε έβγαλε κι άλλες δουλειές που έμαθε το κοινό.

Τώρα βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας την τριλογία του «Με μια κιθάρα στο χέρι» από την οποία ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Η πορεία της σιωπής» κυκλοφόρησε στο ιντερνέτ από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube και από την Official Fan Page του στο Facebook. Ο Χρήστος Κυριαζής ζει και εργάζεται στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments