Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (16/5/19)

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (16/5/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη (16/5/19).

Κριός: Σήμερα μην επικεντρωθείς σε ό,τι αισθάνεσαι ότι λείπει από τη σχέση σου. Υπάρχει περίπτωση, να κολλήσεις πάρα πολύ, σ’ αυτό που επιθυμείς να ζήσεις. Αυτό που η πεινασμένη καρδιά σου χρειάζεται για να νιώσει ολοκληρωμένη, μπορεί να γίνει δικό σου – και πιθανόν συντομότερα από ό, τι πίστευες!

Η εστίαση στις ελλείψεις της σχέσης σου, το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργεί αβάσιμες απογοητεύσεις. Δες το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα μ’ αυτόν τον τρόπο, σήμερα.

Ταύρος: Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σήμερα, και να εύχεσαι ο εραστής σου να σου έδινε όχι μόνο περισσότερη προσοχή, αλλά να έβαζε τις δικές σου ανάγκες, πάνω από τις δικές του.

Ο ουρανός υποδηλώνει ότι οποιαδήποτε δυσαρέσκεια θα προέρχεται περισσότερο από σένα, παρά από το ταίρι σου. Ίσως να οφείλεται και στο γεγονός, πως έχεις πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τη σχέση σου.

Αν η συμπεριφορά σου γίνει πιο χαλαρή και δεν πιέζεις τις καταστάσεις, μπορεί να έχεις από το σύντροφό σου, την προσοχή που επιθυμείς. Δες τι συμβαίνει…. χωρίς ν’ ανησυχείς, προσπαθώντας.

Δίδυμοι: Το να μιλήσεις ανοιχτά στον εραστή σου για ένα θέμα που σε απασχολεί, μπορεί να σε οδηγήσει σε απογοήτευση. Οπότε πρόσεξε, πώς θα χειριστείς τη συζήτηση. Ίσως να αισθάνεσαι, ότι πρέπει να διευκρινίσεις με έναν σχεδόν επίπονο τρόπο αυτό που πρέπει να καταλάβει άμεσα ο σύντροφός σου. Αν δηλώσεις το θέμα που σε απασχολεί ή τονίσεις την άποψή σου ήρεμα, τότε ενθαρρύνεις την απαραίτητη ακρόαση από μεριάς του. Μ’ αυτό τον τρόπο, μπορεί να επιτευχθεί, ο στόχος σου.

Καρκίνος: Σήμερα θα αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, που πίστευες πως είχες ξεπεράσει στο παρελθόν με τον εραστή σου, ή τουλάχιστον νόμιζες, πως είχατε καταλήξει σε μια συμφωνία. Αντί να απογοητευτείς ή να απαντήσεις αρνητικά – και με τον τρόπο που μπορεί να περιμένει το ταίρι σου – δοκίμασε να υιοθετήσεις, μια τακτική που θα τον ξαφνιάσει. Μίλησε με ήρεμο ύφος και με διάθεση συνεργασίας. Το να είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της διατήρησης της ειρήνης, θα κάνει ευκολότερη τη συζήτησή σας.

Λέων: Προσπάθησε να μην απογοητευθείς, αν ένα ρομαντικό σχέδιο στραβώσει. Μπορείς να ανταποκριθείς σωστά απέναντι σε μια ενοχλητική καθυστέρηση, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία…ή μπορείς αν θέλεις, να πεισμώσεις! Αν όμως προσαρμόσεις τη στάση σου, θα μπορούσε να λειτουργήσει μαγικά, έτσι ώστε να φανείς ανοιχτόμυαλη και ευέλικτη, απέναντι στον αγαπημένο σου!

Παρθένος: Ίσως θελήσεις να δεις περισσότερα αποτελέσματα για την προσπάθεια που έκανες σχετικά με τον αγαπημένο σου! Ειδικά αν νιώθεις, ότι η προσπάθεια ή η προσοχή σου, δεν έχει εκτιμηθεί. Δοκίμασε να γυρίσεις πίσω, για να δεις πού θα μπορούσες να έχεις δημιουργήσει ακούσια, μια ανισορροπία στη σχέση σου. Μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται, για να καταλάβει ο σύντροφός σου και να νιώσει ευγνωμοσύνη για όλες τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει, ώστε να εξασφαλίσεις πως όλα στη σχέση σας, λειτουργούν ρολόι.

Ζυγός: Μια υπόδειξη ή μια πολύ διακριτική ένδειξη, θα προσπαθήσει να προσελκύσει την προσοχή σου – αλλά θα είσαι σε θέση να το εντοπίσεις? Μπορεί να σχετίζεται, με αυτό που βλέπεις σαν εμπόδιο ή σαν περιορισμό, στην ερωτική σου ζωή, που αξίζει να πιστέψεις, πως είναι χρήσιμο. Έχεις τη δυνατότητα να είσαι πιο δημιουργική, για να ξεπεράσεις αυτό που θεωρείς προβληματικό ή ανυπέρβλητο. Ψάξε να βρεις τα θετικά, μέσα σε ό, τι φαίνεται αρνητικό ή προβληματικό. «Μηδέν κακόν αμιγές καλού»…. ακόμα κι αν δεν είναι τόσο προφανές, όσο εσύ θέλεις να είναι.

Σκορπιός: Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ειδικά αν η συμπεριφορά σου τον έχει μπερδέψει τελευταία ή πολύ περισσότερο… τον έχει εξοργίσει. Ευτυχώς, οι μεταξύ σας συζητήσεις, δε χρειάζονται αντιπαραθέσεις. Ένας ειλικρινής διάλογος, μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε ένα δίλημμα με νέο και πιο ρεαλιστικό τρόπο. Προσπαθήστε να μην γυροφέρνετε, ένα συγκεκριμένο θέμα. Μια συγκρατημένη και ειλικρινής συζήτηση ανάμεσά σας, θα καταφέρει την μακρόπνοη αλλαγή, που και οι δύο επιθυμείτε.

Τοξότης: Οι συζητήσεις σχετικά με τα χρήματα ή τα κοινά οικονομικά, σπάνια είναι συναρπαστικές ή ευχάριστες, αλλά ίσως είναι απαραίτητο να συζητήσετε ένα φορολογικό θέμα, ειδικά αν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις ανάμεσά σας, σχετικά με το να ξοδεύετε υπεύθυνα. Η μέση και μακροπρόθεσμη ασφάλεια, θα μπορούσε να είναι πιο σημαντική τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να συζητηθούν και μερικά ευαίσθητα θέματα επίσης, για να εξασφαλίσετε μια πιο ασφαλή άποψη για το μέλλον σας – και ο ουρανός επιμένει ότι θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως: Κάτι που συνδέεται με μια στενή σχέση, θα απαιτήσει την προσοχή σου. Μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις αν νιώθεις ρεαλιστικά, επιτρέποντας στις επαναλαμβανόμενες ή συνεχείς σκέψεις σου, να σε επηρεάζουν τόσο έντονα. Αν νιώθεις υποχρεωμένη να κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση που έχεις ήδη καθυστερήσει να κάνεις, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να δεις ανοιχτόμυαλα, προς την σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις συνετά, ένα θέμα που αγνοούσες τελευταία. Γιατί, ούτως ή άλλως, σκοπεύει να εμφανιστεί.

Υδροχόος: Ένα θέμα εμπιστοσύνης μπορεί να δείξει το άσχημο κεφάλι του, στην ερωτική σου ζωή ή ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, σύντομα. Ωστόσο, αν και αυτό δεν έχει να κάνει με τη δυσπιστία ανάμεσά σας, θα μπορούσες να ρωτήσεις τον εραστή σου, αν όσα λέει, τα πιστεύει. Αν αισθανθείς ότι σου λέει, ό,τι θέλεις ν’ ακούσεις, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μεγάλη και σοβαρή συζήτηση για να μάθεις, γιατί συμπεριφέρεται έτσι.

Ιχθύες: Μην απορρίπτεις μια φαινομενικά μικρή ή διακριτική χειρονομία αγάπης, από ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να κρύβει, μια πολύ βαθύτερη και παθιασμένη πρόθεση…. και ενδεχομένως να προσπαθεί να «δοκιμάσει το έδαφος» για να δει πώς θ’ αντιδράσεις. Η λεπτή αλλά ενδιαφέρουσα κίνησή του, θα μπορούσε να αξίζει μια εξίσου διακριτική κι εντυπωσιακή απάντηση από σένα. Το να φανείς λιγάκι μυστηριώδης ή αόριστη, θα μπορούσε να σε κάνει πιο γοητευτική, στα μάτια του τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments