Αθλητισμός

Βαγγέλης Θεοχάρης: Υπογράφει νέο συμβόλαιο με Παναθηναϊκό

Βαγγέλης Θεοχάρης: Υπογράφει νέο συμβόλαιο με Παναθηναϊκό
Ο Βαγγέλης Θεοχάρης αναμένεται να γίνει ο πρώτος από τους μικρούς του Παναθηναϊκού που θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης αναμένεται να γίνει ο πρώτος από τους μικρούς του Παναθηναϊκού που θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο 20χρονος άσος, που μπορεί να παίξει τόσο σαν στόπερ όσο και σαν δεξιός μπακ (εκεί αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό 3-0 επί του Πανιωνίου) έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στον Γιώργο Δώνη με τις ικανότητες και το χαρακτήρα του και ο τεχνικός των «πράσινων» κρίνει πως μπορεί να εξελιχθεί πολύ. Ο νεαρός αμυντικός, που είχε τρεις συμμετοχές φέτος με την πρώτη ομάδα, μένει ελεύθερος αλλά τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

  • Βαγγέλης Θεοχάρης

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης (Λιβαδειά, 6 Ιουλίου 1998) είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αμυντικός στον Παναθηναϊκό. Ο πατέρας του, Χρήστος, είχε αγωνιστεί ως επαγγελματίας στον Λεβαδειακό τις χρονιές 1989-1995 παίζοντας ως στόπερ.

Νίκη Λαφυστίου

Ο Θεοχάρης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Νίκη Λαφυστίου.

Παναθηναϊκός

Τη σεζόν 2010-2011 μεταγράφηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στις οποίες βρίσκεται απο τα 12 του χρόνια. Στις σεζόν που βρισκόταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού τόσο στην Κ15, την Κ17 και την Κ20, ήταν σε όλες βασικό στέλεχος. Στις 13 Ιουνίου του 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό. Στις ομάδες νέων του Παναθηναϊκού αγωνιζόταν ως αμυντικός χαφ ενώ στην πρώτη ομάδα χρησιμοποιείται ως κεντρικός αμυντικός. Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 2018, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο Ελλάδος που έληξε 0-1 για τους πράσινους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments