Αθλητισμός

Γιουβέντους: Επίσημα τέλος ο Αλέγκρι (pic)

Γιουβέντους: Επίσημα τέλος ο Αλέγκρι (pic)
Η Γιουβέντους με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους αποτελεί από σήμερα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Όπως ανακοίνωσε η «Γηραιά Κυρία», ο Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει από το σύλλογο μόλις ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος. Τη φετινή σεζόν, ο ίδιος οδήγησε την ιταλική ομάδα στο όγδοο σερί Σκουντέτο της και πέμπτο δικό του. Παράλληλα, κατέκτησε και το Super Cup Ιταλίας κόντρα στη Μίλαν. Ωστόσο, ο ίδιος πιστώθηκε και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από τον Άγιαξ.

Ο Αλέγκρι οδήγησε τη Γιουβέντους στα πέντε πιο πρόσφατα πρωταθλήματα της από το 2015 μέχρι και φέτος, πήρε δυο Super Cup Ιταλίας (2016, 2019) και μέτρησε και τέσσερα σερί Κύπελλα μέχρι την περασμένη χρονιά. Στα πέντε χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της Γιουβέντους, καθοδήγησε την ομάδα σε 269 παιχνίδια. Μέτρησε συνολικά 191 νίκες, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσοστό νικών έφτασε στο 71%. Έχασε μονάχα 36 αναμετρήσεις, ενώ, τα γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του έφτασαν στα 510.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον Αντρέα Ανιέλι για όλες τις λεπτομέρειες…

Δείτε το tweet της Γιουβέντους:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments