Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιμένει για Χασάν ο Μαρτίνς, δεν ξεχνά τον Μπεργκ

Ολυμπιακός: Επιμένει για Χασάν ο Μαρτίνς, δεν ξεχνά τον Μπεργκ
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προχωρά στον αγωνιστικό του σχεδιασμό για την νέα χρονιά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προχωρά στον αγωνιστικό του σχεδιασμό για την νέα χρονιά και έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετούς παίκτες για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Οι «ερυθρόλευκοι», βέβαια, έχουν να ασχοληθούν και με παίκτες, που ήδη βρίσκονται σε αυτή, με την παραμονή τους να συζητείται, όπως αυτήν του Αχμέντ Χασάν. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος από τον Αιγύπτιο και θα ήθελε να τον έχει στο λιμάνι και την επόμενη χρονιά, όπως αναφέρεται στο «Εθνοσπόρ».

Παράλληλα, βέβαια, το όνομα του Μάρκους Μπεργκ δεν έχει βγει από τη λίστα των Πειραιωτών. Ο Σουηδός πρώην φορ του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος από την Αλ Αΐν και στον Ολυμπιακό δεν τον έχουν ξεχάσει.

  • Ξανά στο προσκήνιο ο Μπεργκ για τον Ολυμπιακό

Το συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ με την Αλ Αΐν λήγει στις 30 Ιουνίου και ο Σουηδός επιθετικός δεν φαίνεται να δείχνει διάθεση να το ανανεώσει με τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Μάλιστα, το όνομα του Σουηδού ήδη ακούγεται έντονα γύρω από το Λιμάνι, αλλά από τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται -σε πρώτη φάση- να επιβεβαιώνεται κάτι, έστω και χωρίς επίσημο τόνο. Το γεγονός ότι ο 32χρονος επιθετικός, που το καλοκαίρι κλείνει τα 33 του, μένει ελεύθερος και δεν υπάρχει κάποιο θέμα ρήτρας με τον Παναθηναϊκό, τον καθιστά ελκυστική περίπτωση για τις ελληνικές ομάδες. Μάλιστα, φέρεται και ο ΠΑΟΚ να είναι… στο κόλπο. Μάλιστα θεωρείται δεδομένη η επιθυμία του ίδιου του Μπεργκ και της οικογένειάς του -ιδίως της συζύγου του, που λατρεύει τη χώρα- να επιστρέψει στην Ελλάδα και ένα αρκετά καλό συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments