Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παρακολουθεί τις εξελίξεις με Βαλμπουενά και Σκρτελ

Ολυμπιακός: Παρακολουθεί τις εξελίξεις με Βαλμπουενά και Σκρτελ
Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να... ψωνίσει από το πάνω ράφι.

Σε συνεχείς επαφές για τις περιπτώσεις των Ματιέ Βαλμπουενά και Μάρτιν Σκρτελ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των δύο υποθέσεων, αφού το τουρκικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους.

Μάλιστα, τα τουρκικά δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένη τη λύση της συνεργασίας τους με την Φενέρ και αναζητούν ήδη τους αντικαταστάτες τους, ενώ φημολογείται πως για τον Βαλμπουενά ενδιαφέρονται οι Μαρσέιγ και Αλ Ιτιχάντ.

Πάντως, η ρήτρα με την οποία η Φενέρ μπορούσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του έμπειρου εξτρέμ ακυρώθηκε, κάτι που σημαίνει πως και οι δύο παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι τον άλλο μήνα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, προκειμένου να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων ομάδων που ενδιαφέρονται για τους δύο παίκτες, όταν οι μεταγραφές φτάσουν στην τελική τους ευθεία.

Πρόκειται φυσικά για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βαλμπουενά είναι στόχος του Ολυμπιακού εδώ και πολλά χρόνια και πλέον δείχνουν να ωριμάζουν οι συνθήκες για την απόκτησή του. Ένας παίκτης που αν έρθει θα φέρει ουσία στο παιχνίδι και ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

Πολύπειρος και με πολλές παραστάσεις ο Μάρτιν Σκρτελ, θα αποτελούσε ακόμα μία ιδανική επιλογή για τους “ερυθρόλευκους”, αν τελικά η μεταγραφή προχωρήσει. Ο Ολυμπιακός δείχνει… εμπράκτως πως σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντική στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και οι κινήσεις του αποδεικνύουν πως θα “ψωνίσει” από το πάνω ράφι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments