Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Γυρίζει το «κλίμα» ο Βέργος

Παναθηναϊκός: Γυρίζει το «κλίμα» ο Βέργος
Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά στα φιλικά αξιολόγησης που έγιναν στο Κορωπί.

Ο Νίκος Βέργος φαίνεται να έχει βάλει στόχο να παραμείνει και να πρωταγωνιστήσει στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός επιθετικός μετά τις σημαντικές εμπειρίες που συγκέντρωσε από το εξωτερικό και την Ρεάλ Μαδρίτης Β (25 συμμετοχές/5 γκολ) γύρισε επέστρεψε στην Ελλάδα  για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και να καταφέρει να γίνει πρωταγωνιστής, δίνοντας στην καριέρα του μία νέα ώθηση.

Ο 23χρονος στράικερ, όμως, δεν κέρδισε σε καμιά περίπτωση την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη. Ο Βέργος αγωνίστηκε ελάχιστα φέτος. Είχε μόλις 4 συμμετοχές και 104 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα, ακόμη τέσσερις συμμμετοχές και 295 λεπτά στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ. Η χρονιά δεν ήταν αυτή που περίμενε ο ίδιος αλλά και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής φορ δεν το έβαλε κάτω και έδειξε στα φιλικά αξιολόγησης που έγιναν στο Κορωπί ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους. Η νοοτροπία του ήταν άριστη, είδε αυτά τα ματς ως μια ευκαιρία να ξανακερδίσει πόντους και όχι ως αγγαρεία. Γεγονός που προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο. Απέναντι στον Απόλλωνα σκόραρε ένα γκολ και δημιούργησε ακόμη ένα. Με αντίπαλο τον Πανιώνιο συνδέθηκε και πάλι με τα αντίπαλα δίχτυα ενώ είχε συμμετοχή και σε ακόμη ένα.

Ο Βέργος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραμείνει και την σεζόν που έρχεται στο ρόστερ των πρασίνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments