Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Μεταφέρθηκε στην εντατική

Δημήτρης Κουφοντίνας: Μεταφέρθηκε στην εντατική
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει εδώ και καιρό την απεργία πείνας. Η αφορμή ήταν η μη χορήγηση άδειας από τις φυλακές Βόλου στον καταδικασμένο τρομοκράτη. Ο “Λουκάς” μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ο οργανισμός του ήταν αδύναμος. Μάλιστα, η δικηγόρος του Ιωάννα Κούρτοβικ έδωσε στη δημοσιότητα ένα δελτίο Τύπου και ανέφερε ότι ο Κουφοντίνας έχει χάσει σχεδόν 13 κιλά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιεκτελεστής της 17Ν μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Η Κούρτοβικ με δηλώσεις της στο CNN.gr επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω αναφέροντας: “Είναι προφανές ότι η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη, λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας αλλά και της ηλικίας του.”, ήταν τα λόγια της.

Στη συνέχεια η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. Θυμίζουμε ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει αρνηθεί την άδεια στον καταδικασμένο τρομοκράτη γιατί δεν έχει κάνει δήλωση μεταμέλειας για τις πράξης του με την 17 Νοέμβρη.

Επιβεβαιώνει και η οικογένεια Κουφοντίνα

Την είδηση επιβεβαίωσε και η οικογένεια του Δημήτρη Κουφοντίνα. Συγκεκριμένα ο γιος του Έκτορας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε:  Στην Εντατική μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments