Ελλάδα

Τροχαίο με βυτιοφόρο στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου – Δύο νεκροί

Τροχαίο με βυτιοφόρο στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου – Δύο νεκροί
Τροχαίο με βυτιοφόρο σημειώθηκε πριν από λίγο στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου και γίνεται προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς.

Τροχαίο με βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/5/19) στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου. Το όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό και ΙΧ αυτοκίνητο. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 όταν βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Όπως έγινε γνωστό, από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους ο οδηγός του φορτηγού και ο οδηγός του Ι.Χ. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους από τους άνδρες της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει ήδη απεγκλωβιστεί ο οδηγός του βυτιοφόρου, ο οποίος έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως έγινε γνωστό, στη Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός καθώς υπάρχει διαρροή των καυσίμων, συνεπεία του τροχαίου. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία συλλογής τους. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της πυροσβεστικής με 20 οχήματα, αλλά και ασθενοφόρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φορτηγό που ενεπλάκη στη σύγκρουση έχει μετατραπεί πραγματικά σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Νωρίτερα σήμερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Αχαρνών στο ύψος του σταθμού του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ταξί και ένα ΙΧ όχημα. Από τη σύγκρουση είχε δημιουργηθεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον τραυματισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments