Πολιτική

Εκλογές 2019: Το νέο χιουμοριστικό σποτ της ΚΝΕ στέλνει τον Αλέξη Τσίπρα στην Eurovision (vid)

Εκλογές 2019: Το νέο χιουμοριστικό σποτ της ΚΝΕ στέλνει τον Αλέξη Τσίπρα στην Eurovision (vid)
Η ΚΝΕ έδωσε άλλο ένα σποτ για τις εκλογές 2019 με άρωμα Eurovision.

Οι εκλογές 2019 βρίσκονται λιγότερο από δέκα μέρες μακριά. Τα κόμματα δημοσιεύουν το ένα μετά το άλλο τα σποτ τους. Αρκετά από αυτά βασίζονται στο χιούμορ. Σε αυτό το μήκος κύματος κυμαίνεται και το νέο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η νεολαία του Κουμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας. Συγκεκριμένα η ΚΝΕ έστειλε τον Αλέξη Τσίπρα στην Eurovision.

Ο τίτλος που έχει δοθεί στο σποτ είναι “Από ποιους παίρνει 12άρι ο Τσίπρας στη Eurovision;;;”. Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας βομβαρδισμένα τοπία από τις συμπλοκές μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων. Στη συνέχεια βλέπουμε τον πίνακα με τις βαθμολογίες στον διαγωνισμό τραγουδιού. Αρχικά εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ στη συνέχεια από την οθόνη περνάει η Άνγκελα Μέρκελ και ο Ισραηλινός αξιωματούχος. Όλοι τους δίνουν το πολυπόθητο “12αρι” στην Ελλάδα και τον Αλέξη Τσίπρα.

Εκλογές 2019: Στην Eurovision ο Αλέξης Τσίπρας

“Ο ΣΥΡΙΖΑ σαρώνει τα 12αρια από Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, Ισραήλ που δολοφονούν την Παλαιστίνη”αναφέρει το μήνυμα του σποτ της ΚΝΕ καταλήγοντας “Στις 26 Μαΐου βαθμολογουμε εμείς! Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ. Για την αποδέσμευση. Για την Ελλάδα & την Ευρώπη του Σοσιαλισμού”.

Με αυτό το σποτ η ΚΝΕ θέλησε να καυτηριάσει τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική που έχει ακολουθήσει, και παράλληλα να στείλει μήνυμα αντίθεσης στη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision του Τελ Αβίβ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments