Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας (vid)
Οι Ευρωεκλογές 2019 βρίσκονται προ των πυλών και η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα τηλεοπτικό σποτ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τονίζει ότι «Το μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα».

Ένα νέο σποτ για τις Ευρωεκλογές 2019, που θα γίνουν στις 26 Μαΐου δημοσιοποίησε η Νέα Δημοκρατία. Το βίντεο ανέβηκε στην προσωπική σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Στο σποτ μιλάει ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες. «Χρειάζομαι την στήριξή σας για να φέρουμε μαζί την μεγάλη αλλαγή», λέει χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα του βίντεο.

Στην συνέχεια αναφέρει πως στόχος του είναι η μείωση της φορολογίας, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η  ασφάλεια των πολιτών. Για να το πετύχουμε αυτό, λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητάμε από την Ευρώπη χαμηλότερα πλεονάσματα, περισσότερους πόρους, φύλαξη και προστασία των συνόρων μας. Έπειτα, ακολουθεί αναφορά στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει πως στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε για το μέλλον μας.

«Το μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα» καταλήγει το διάρκειας περίπου ενός λεπτού σποτ.

Δείτε το σποτ της Νέας Δημοκρατίας: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments