Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (17/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (17/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/5/19). κριός: Τα πρόσφατα γεγονότα στη σχέση σου, μπορεί να σ’ έχουν βοηθήσει να νιώσεις πως δεν έχει σημασία τίποτα περισσότερο, από το να διατηρήσεις ένα συναρπαστικό συναίσθημα, ζωντανό. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να δεις ρεαλιστικά τόσο την ερωτική ζωή σου, όσο και την κατεύθυνση που κινείται. Κάτι γλυκό μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο – και εσύ μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, θα εξασφαλίσετε, ότι θα συμβεί αυτό.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταύρος: Με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, που σφραγίζει το ζώδιό σου μέχρι τις 8 Ιουνίου, οι ερωτικές σου υποθέσεις, θα έχουν μια ευχάριστη, ευπρόσδεκτη και ενδεχομένως έγκαιρη ώθηση. Μπορεί να υπάρχουν φορές κατά τις επόμενες εβδομάδες, που μπορεί να νιώθεις ότι πρέπει να τσιμπιέσαι, για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι όνειρο οι παθιασμένες αναζητήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερη, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Τόσο εσύ όσο και κάποιος συγκεκριμένος, θ’ αγαπήσει πολύ το νέο σου λουκ.

δίδυμοι: Μπορεί να απολαύσεις τον εραστή σου, με τέτοιο τρόπο, που θα αποκατασταθεί η πίστη, στην καλοτυχία σου. Το να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, σου δίνει τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου, ή να θέσεις σε εξέλιξη, ένα ξεχωριστό σχέδιο. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να διαπιστώσεις, ότι το να είσαι λίγο μυστηριώδης, θα σε κάνει περισσότερο γοητευτική- και σε περισσότερα από ένα, άτομα. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα βρεις μια πνευματική σχέση με τον εραστή σου, που γίνεται ενδιαφέρουσα και οικεία!

καρκίνος: Ισχυρά πάθη θα εκδηλωθούν μέσα σου και ίσως να εκπλαγείς απ’ αυτό….όπως κι ένας τυχερός, επίσης! Η πρώτη σου αντίδραση, θα είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση ή να εκλογικεύσεις αυτό που σου συμβαίνει. Εντούτοις, η διακοπή της ροής αυτής της παθιασμένης ενέργειας θα χρειαστεί πυροσβεστήρα. Γι’ αυτό χαλάρωσε…κι αγκάλιασε αυτά που νιώθεις. Πάνω απ’ όλα, μην αμφιβάλλεις και μην είσαι επιφυλακτική. Γιατί θα σε οδηγήσουν, σε συναρπαστικά μονοπάτια.

λέων: Θα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, πως ένα σχέδιο που έκανες με το ταίρι σου, πρέπει να αναθεωρηθεί! Αλλά δεν είναι κάτι που να μη μπορείτε από κοινού, να αναθεωρήσετε. Αυτό θα απαιτήσει και από τους δυο σας να συμφωνήσετε να αναλάβετε κάποιο ρίσκο….με συναρπαστικά αποτελέσματα. Με σωστή συνεργασία, ένα ρομαντικό όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Και μια ανορθόδοξη προσέγγιση, είναι αυτό που χρειάζεται… για να φέρει ένα πολύ ασυνήθιστο, αλλά ευχάριστο αποτέλεσμα.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

παρθένος: Ένα ζήτημα αρχής θα σε κάνει ν’ αρνηθείς να εμπλακείς σε κάτι που ο εραστής σου, ήταν σίγουρος πως θα συμμετείχες. Μπορείς να επιλέξεις τις κινήσεις σου. Ή θα επιμείνεις στην άποψή σου και στις αρχές σου ή θα δώσεις τόπο στην οργή…και θα εμπλακείς. Ο ουρανός υποδηλώνει ότι μπορείς να επιλέξεις τη δεύτερη επιλογή, αν έτσι μειώσεις την ένταση στη σχέση σου και κάνεις τον εραστή σου ευτυχισμένο. Ωστόσο, μια μικρή ευελιξία από την πλευρά σου και η σύνδεση με την συμπονετική σου πλευρά, θα μπορούσε να κάνει το ταίρι σου, πολύ ευγνώμονα για την αλλαγή της καρδιάς σου.

ζυγός: Αν το τελευταίο διάστημα είχες χάσει το πάθος σου, τότε αυτό που εκτυλίσσεται τώρα στα ερωτικά σου, θα ενώσει πολλά κομμάτια του παζλ, στη σχέση σου. Η απροσδόκητη χειρονομία του εραστή σου, θα σηματοδοτήσει την αρχή αυτού του γεγονότος. Το να κάνεις ό,τι θα σου δώσει παθιασμένη ευχαρίστηση σε πολλά επίπεδα, θα γίνει η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου! Και το ταίρι σου, θα σου προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να κάνεις το συναρπαστικό βήμα, και να αναζωογονήσεις τη σχέση σας.

σκορπιός: Δε χρειάζεται ν’ απογοητευτείς, αν ό,τι σχεδίασες, δεν προχωράει σύμφωνα με τα πλάνα σου. Αν ένα σχέδιο ή μια ιδέα δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε δες πώς θα μπορέσεις με τον αγαπημένο σου, να αλλάξετε κάποια πράγματα μεταξύ σας. Μπορεί να σ’ ενδιαφέρει μια πρόταση που θα κάνει – ακόμα κι αν σε κάνει να κοκκινίσεις!

τοξότης: Η έλλειψη κονδυλίων, μπορεί να προκαλέσει την καθυστέρηση ενός ρομαντικού σχεδίου. Αλλά υπάρχει τόσο μεγάλη ερωτική διάθεση…. που δεν απαιτεί μετρητά. Επικεντρωθείτε με τον εραστή σου, για να ερευνήσετε, τον τρόπο που μπορείτε να απολαύσετε ο ένας τον άλλον, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Η σχέση σας θα ωφεληθεί, επειδή θα καταλήξετε σε μερικές διασκεδαστικές και ευχάριστες ιδέες για να αυξήσετε τον «ποιοτικό χρόνο» σας. Όσο πιο απομονωμένοι θα είστε, τόσο πιο συναρπαστικό θα είναι!

αιγόκερως: Η πρόταση του αγαπημένου σου, να λειτουργήσει αυθόρμητα, θα χαιρετιστεί και θ’ αγκαλιαστεί από σένα. Θα μπορέσεις ακόμη και να εκπλαγείς, με το πόσο πρόθυμη είσαι, να ξεκινήσεις, μια απρογραμμάτιστη περιπέτεια. Αυτό μπορεί να αφορά ιδιαίτερα, όλα τα ταξιδιωτικά σχέδια που κάνεις αυτή τη στιγμή. Ο εραστής σου, μπορεί να ξαφνιαστεί, αλλά θα χαρεί από την προθυμία και τον ενθουσιασμό σου. Οπότε μην αποκλείεις, ό, τι φαίνεται πως είναι μια φανταχτερή ιδέα. Θα μπορούσε να έχει ένα υπέροχο παθιασμένο δυναμικό.

υδροχόος: Θα αισθανθείς, ότι μια βαθιά ριζωμένη ρουτίνα, αντικατέστησε τη διασκέδαση που νιώθατε και οι δυο σας στο παρελθόν. Ωστόσο, μαζί με τον εραστή σου, θα σκεφτείτε πως έχετε υποχρέωση στον εαυτό σας, να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Μπορεί να χρειαστεί να δεχτείτε πως μια νέα ρουτίνα είναι απαραίτητη, αλλά πως εξίσου απαραίτητο είναι ….και ό, τι είναι συναρπαστικό! Για να μπορεί να αντισταθμίσει την κουραστική ρουτίνα, στη σχέση σας. Με κοινή φαντασία και προσπάθεια, θα μπορέσετε να τα συνδυάσετε, για να κάνετε κάτι απολαυστικά αυθόρμητο.

ιχθύες: Η επανεμφάνιση μιας φλόγας από το παρελθόν, εκτός του ότι θα σε εκπλήξει θα σου δώσει και πολλά για να εξετάσεις ή να σκεφτείς. Ωστόσο, δεν θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να επανέλθεις στο παρόν μόλις συνειδητοποιήσεις, πως αυτό το άτομο, δεν παίζει κανένα ρόλο πλέον στο μέλλον σου. Όσο ωραία κι αν νιώθεις βλέποντάς τον ή ακούγοντάς τον για λίγο, καλό είναι να θυμάσαι τους λόγους που είναι «πρώην». Μπορεί όμως να υπάρχουν και κάποιες φαντασιώσεις σου, που θα επανεμφανιστούν- και ίσως πρέπει να τις βάλεις στην άκρη, για κάτι πιο ρεαλιστικό και απτό!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments