Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Παρασκευή (17/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Παρασκευή (17/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Παρασκευή (17/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τo Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα. κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) κάρτα ταρώ: ο θάνατος: Η αγάπη είναι δούναι και λαβείν. Αλλά, πόσα περιμένετε να δώσετε, χωρίς κάτι σε αντάλλαγμα; Ο τρόπος που βλέπετε τον χορό της αγάπης και τις εκφράσεις του, μπορεί να αλλάξει για σας τις επόμενες μέρες…. και είναι μια ευκαιρία να αρχίσετε να κάνετε υγιείς αλλαγές που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου).κάρτα ταρώ: ο ερημίτης: Οι σχέσεις απαιτούν μερικές φορές χρόνο. Ίσως ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με τους άλλους όταν είστε με τον σύντροφό σας και δεν έχετε αρκετό χρόνο για τους δυο σας. Αν συμβαίνει αυτό, ορίστε νέα όρια που σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι από τα δύο. Οι νύχτες, μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ρουτίνα και να αναδημιουργήσετε την οικειότητα που λαχταράτε.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ: ο διάβολος: Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους τα πράγματα συμβαίνουν μερικές φορές με τον τρόπο που γίνονται. Φροντίστε να έχετε υγιείς αλληλεπιδράσεις, με τους ανθρώπους που αγαπάτε βαθιά. Αφήστε όσους σας έβλαψαν, να μάθουν πώς αισθάνεστε πραγματικά όταν η σχέση παίρνει μια στροφή προς τα κάτω, σε μια κατεύθυνση που φαίνεται σαν προδοσία.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : η κρίση: Είστε ερωτευμένη με τον έρωτα και δεν χρειάζεται να είστε με κανέναν άλλο. Υπάρχει πάντα κάτι που υπάρχει στη ζωή που σας φέρνει χαρά. Μπορεί να είναι ξ αγάπη σας για τη φύση ή ακόμα και κάτι επάνω σας, όπως τα μάτια σας ή το χαμόγελό σας! Το να βρίσκετε αυτές τις μικρές απολαύσεις, για σας θα φαντάζει, σαν περιπέτεια. Εξερευνήστε και αναζητήστε τη χαρά όπου μπορείτε να τη βρείτε. Αφήστε τη να μπει στην καρδιά σας και να ξεχειλίσει.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο τρελός: Είστε κάποια, που δεν σας πειράζει να μοιραστείτε την εξουσία! Και σήμερα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε ένα άλλο άτομο, να πάρει το προβάδισμα. Είναι πολύ όμορφο, να αφήνετε τον εαυτό σας να χαλαρώνει κάθε φορά, αν κάποιος άλλος θέλει να σας δείξει καλοσύνη και φροντίδα. Δώστε στον εαυτό σας την φροντίδα, με τον τρόπο που σας αξίζει….ακόμα κι αν σας αρέσει να είστε αυτή που έχει τον έλεγχο τις περισσότερες φορές.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο πύργος: Η συζήτηση για τα συναισθήματά σας είναι μια μεγάλη πρακτική για την οικοδόμηση της οικειότητας και των σχέσεων. Αν μπορείτε να είστε με εκείνον που θέλετε να μιλήσετε ανοιχτά για τα προσωπικά σας, βρείτε άλλους τρόπους για να μοιραστείτε τον τρόπο που αισθάνεστε πραγματικά. Χρησιμοποιήστε ένα κείμενο ή άλλες μορφές μέσων και αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων: Αγοράστε ένα δώρο που θέλετε για ένα συγκεκριμένο άτομο και πάρτε κάτι που να αρέσει και σε σας. Σήμερα, δώστε στον εαυτό σας την ευχαρίστηση να προσφέρετε…και δείξτε την αγάπη σας, στους ανθρώπους που λατρεύετε.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ: ο διάβολος: Μπορεί ν’ αρχίσετε να έχετε συγκεκριμένες απόψεις για όσα θέλετε και για όσα δε σας αρέσουν. Οι προτιμήσεις σας στην αγάπη και τις σχέσεις σας, παρουσιάζουν μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση των προτύπων σας. Κρατήστε τα ψηλά. Κρατήστε ένα επίπεδο!

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ: ο τρελός:  Το παρελθόν είναι πίσω σας και έτσι είναι σημαντικό να προσβλέπετε στο μέλλον. Όταν μένετε στο παρελθόν για πολύ καιρό, μπορείτε να κολλήσετε στο να σκέφτεστε πως όλα θα είναι κάπως έτσι για σας και για τις σχέσεις σας. Δημιουργήστε μια νέα αρχή και αφήστε τον εαυτό σας να δοκιμάσει κάτι καινούργιο.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ: ακόλουθος των ξιφών: Είστε σπουδαίος φίλος. Φυσικά, θέλετε οι φιλίες σας να διαρκούν για πάντα, αλλά μερικές φορές δεν μπορούν, λόγω διαφορετικών απόψεων. Σήμερα, αφήστε τις φιλίες σας, να αναπτυχθούν οργανικά. Αν πρόκειται να αλλάξουν, έτσι θα πρέπει να γίνει.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ: 6 των ξιφών: Η αγάπη μπορεί να φαίνεται σαν δουλειά μερικές φορές…. επειδή ο ένας κάνει όλη τη σκληρή προσπάθεια και ο άλλος σχεδιάζει τα πλάνα. Αν αισθάνεστε ότι είστε αυτή που πρέπει να κάνει περισσότερα, σκεφτείτε και γνωστοποιήστε τις απόψεις σας! Ενημερώστε το ταίρι σας, πως θέλετε η σχέση σας να φαίνεται περισσότερο, σαν μια εταιρική σχέση.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ: 7 των κυπέλλων:  Μπορείτε να μάθετε κάτι νέο για τον εραστή σας και να δείτε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για να εξερευνήσετε κάθε μέρα, που περνάει. Βλέποντας πόσο φρέσκια και ζωντανή είναι η σχέση σας, θα φέρει ευτυχία στην καρδιά σας και να σας βοηθήσει να ερωτευτείτε το ταίρι σας, ξανά!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments