Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Δημοτικές εκλογές 2019: Κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα
Άγνωστοι κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής για τις δημοτικές εκλογές 2019.

Οι δημοτικές εκλογές 2019 πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Η Χρυσή Αυγή κατεβάζει κανονικά υποψήφιο δήμαρχο στην Καλλιθέα. Αυτό φαίνεται ότι δεν άρεσε σε ορισμένους που προσπάθησαν να μποϊκοτάρουν την υποψηφιότητα του ακροδεξιού κόμματος. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο που ο δήμος Καλλιθέας είχε τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών.

Συγκεκριμένα λίγο πριν 10 το βράδυ της Παρασκευής, 4 άτομα, 3 άνδρες και μια γυναίκα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν κτίριο του δήμου στο οποίο φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια. Ο φύλακας του χώρου δεν περίμενε κάτι τέτοιο και οι δράστες του ζήτησαν να μην επέμβει καθώς στόχος τους δεν ήταν να τον πειράξουν.

Δημοτικές εκλογές 2019: Στόχος η Χρυσή Αυγή στην Καλλιθέα

Οι άγνωστοι κινήθηκαν προς το σημείο που ήταν τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής”. Τότε τα έλουσαν με Betadine με αποτέλεσμα να καταστρέψουν περισσότερα από 92.000 χαρτιά. Στη αποχώρησαν από το κτίριο και διέφυγαν επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη.Στο σημείο έφτασαν μετά από λίγο δυνάμεις της αστυνομίας, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Από τις κινήσεις των δραστών φαίνεται ότι γνώριζαν καλά το χώρο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα ψηφοδέλτια παρελήφθησαν από τις υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας  μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς χωρίς ψηφοδέλτια ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές. Στο μεταξύ, η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα Σάββατο, στις 2 το μεσημέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments