Lifestyle

Eurovision 2019 προγνωστικά: Που βρίσκεται η Ελλάδα και η Κύπρος

Eurovision 2019 προγνωστικά: Που βρίσκεται η Ελλάδα και η Κύπρος
Σε αυτές τις θέσεις δίνουν τα προγνωστικά της Eurovision 2019 την Ελλάδα και την Κύπρο.

Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα για την Ελλάδα και την Κύπρο, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2019. Τα γραφεία στοιχημάτων αλλά και οι ειδικοί «ρίχνουν» καθημερινά τη θέση της Κατερίνας Ντούσκα αλλά και της Τάμτα, όσον αφορά τις προβλέψεις για τον τελικό νικητή και τους υπόλοιπους 25 συμμετέχοντες του τελικού στον 64ο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα eurovisionworld.com αναφέρει τα εξής:

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 16η θέση του πίνακα των προγνωστικών, όσον αφορά την τελική κατάταξη, με 1% πιθανότητα για να «πιάσει» την κορυφή. Η Κύπρος βρίσκεται σε λίγο καλύτερη θέση, καταλαμβάνοντας την 15η θέση, με τις ίδιες πιθανότητες (1%). Πριν τις πρόβες αλλά και τον α’ ημιτελικό, η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα είχαν θέση στην πρώτη 10άδα, ωστόσο η σημερινή «ματιά» δεν είναι και τόσο θετική, καθώς αμφότερες οι χώρες έχουν σημειώσει «βουτιά». Φυσικά, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν απόψε το βράδυ και οι δύο ερμηνεύτριες να πάρουν σαφώς καλύτερη θέση.

 Όσο για την πρωτιά; Η εν λόγω ιστοσελίδα, η οποία έχει συγκεντρώσει σε πίνακα τις αποδόσεις όλων των πρακτορείων για κάθε χώρα ξεχωριστά, αναδεικνύει τη συμμετοχή της Ολλανδίας ως το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση. Το Arcade του Duncan Lawrence έχει -βάσει όσων αναφέρονται- 47% πιθανότητες νίκης και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ακολουθεί η Αυστραλία (2η θέση με 12% πιθανότητες για την πρωτιά), ενώ οι Ελβετία, Σουηδία, Ιταλία, Ισλανδία, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Νορβηγία και Γαλλία συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Τα νέα από την πλευρά των προγνωστικών μπορεί να μην είναι καλά. Όμως, τα πάντα θα φανούν τα ξημερώματα της Κυριακής…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments