Μedia

Survivor: Παίκτρια αποκαλύπτει τη σχέση Ατακάν – Δαλάκα – «Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι»

Survivor: Παίκτρια αποκαλύπτει τη σχέση Ατακάν – Δαλάκα – «Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι»
"Συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον και ήρθαν πιο κοντά από ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες" αποκαλύπτει πρώην παίκτρια του Survivor.

Μία πρώην παίκτρια του Survivor, αποκάλυψε τη σχέση μεταξύ του Ατακάν και της Κατερίνας Δαλάκα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ ωραίο ζευγάρι. Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” παραχώρησε συνέντευξη η Ελπίδα Μεζιρίδου, η οποία απάντησε και για την σχέση τους.

Έζησες από κοντά και τον έρωτα Δαλάκα – Atakan. Τι έχεις να μας πεις για το ειδύλλιο; “Ήθελα να το παρακολουθώ αυτό το «έργο» όπως έχω πει και στο παιχνίδι. Όταν μπαίνουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου έχει και άντρες και γυναίκες παίκτες μπορεί να συμβεί να σου αρέσει κάποιος ή να έχεις καλύτερη σχέση ή να συμπαθήσεις κάποιον περισσότερο. Η Κατερίνα με τον Atakan ταίριαξαν και ως χαρακτήρες και προσωπικότητες. Συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον και ήρθαν πιο κοντά από ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες”.

Μου άρεσε η σχέση τους. Μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλή φιλία, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν ελληνοτουρκικό έρωτα, γιατί όχι; Προσέχουν ο ένας τον άλλον, συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον, είναι ιδιαίτερη η σχέση τους. Τώρα για το τι τρέχει πραγματικά ανάμεσά τους καλύτερα να το πουν οι ίδιοι όταν βγουν. Για εμένα ταιριάζουν, είναι ένα ωραίο ζευγάρι.

Survivor: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες για επιστροφή παικτών στο Άγιο Δομίνικο. Τα νούμερα στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης δεν είναι ενθαρρυντικά και το Τούρκος παραγωγός κάνει τα πάντα προκειμένου να τα ανεβάσει. Αρχικά επέστρεψε στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα και λίγο αργότερα μπήκε ο Πατρίκ Ογκουνσότο. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με Τούρκους παίκτες.

Το πλάνο των ανθρώπων της παραγωγής είναι να δημιουργηθεί μια All Star ομάδα με παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτή θα ταξιδέψει για την Καραϊβική για δυο σπέσιαλ επεισόδια. Υπήρξαν αρκετές φήμες για το ποιοι θα είναι αυτοί. Η παραγωγή χτύπησε πολλές πρώτες, αλλά δεν ήταν εύκολο να πάρει θετικές απαντήσεις την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “Έθνος” πρόκειται για τους: Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Πάνο Θεοδώρου, Εύη Σαλταφερίδου και Σώζον Παλαίστρο Χάρο. Τα δύο σπέσιαλ επεισόδια, αλλά και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα ανακοινώσει στους υπάρχοντες παίκτες ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο της Κυριακής.

View this post on Instagram

Ο Ατακάν αποχωρεί απόψε από το #Survivor2019 💥

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments