Video

MasterChef: Τι αποκάλυψαν οι τρεις κριτές του διαγωνισμού για τον μεγάλο τελικό (vid)

MasterChef: Τι αποκάλυψαν οι τρεις κριτές του διαγωνισμού για τον μεγάλο τελικό (vid)
Το MasterChef πλησιάζει προς το τέλος του και ο μεγάλος τελικός είναι προ των πυλών.

Σε λιγοστές αλλά σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησαν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef οι τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής. Οι Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και αναφέρθηκαν στους δυο παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που και οι δύο παίκτες ήταν στην ομάδα του, τόνισε: «Η Σπυριδούλα το έλεγε συνεχώς πως ήρθε για να κερδίσει. Δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της Σπυριδούλας αυτό. Το MasterChef είναι ένα πρωτάθλημα με όρους Κυπέλλου. Αγώνας-αγώνας-αγώνας. Αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο θα έχει εξυπηρετήσει καλύτερα αυτόν τον σκοπό». Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια και είναι ένας αγώνας δρόμου αυτό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι».

Και ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Εμείς πρέπει να κρίνουμε το φαγητό στο πιάτο. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε με κάποιες παρατηρήσεις να περάσουμε και κάποια άλλα μηνύματα. Αν μιλούσαμε για χαρακτήρες θα ήταν ένας διαφορετικός διαγωνισμός. Παίζει ρόλο σίγουρα ο χαρακτήρας, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογία και την κριτική, έχει να κάνει μόνο με το πιάτο».

MasterChef: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” έγινε αναφορά στα πρώτα αγωνίσματα του τελικού. Αυτά έγιναν στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία και οι παίκτες θα κριθούν από έναν μεγάλο Γάλλο σεφ. Οι πληροφορίες της δημοσιογράφου της εκπομπής αναφέρουν ότι ο Μανώλης έχει πάρει προβάδισμα. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πόσο μεγάλο είναι αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα ξέρουν την βαθμολογία κάθε μέρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments