Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Σάββατο (18/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Σάββατο (18/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Σάββατο (18/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τo Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα. κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: 5 των ράβδων: Υπάρχουν πολλά θέματα στη ζωή σας, που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση το γεγονός, σε ποιο θα πρέπει να δώσετε τη μεγαλύτερη προτεραιότητα. Αφήστε τον έλεγχο αυτή τη στιγμή. Αυτό που είναι να συμβεί, θα φανεί από μόνο του.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος: Μπορεί σήμερα, να υπάρχει κίνδυνος να ζηλέψετε και να είστε λίγο πιο κτητικοί από ό,τι συνήθως. Θα είστε συγκρατημένοι στο να μοιράζεστε τα πράγματα που έχετε κερδίσει με τον σκληρό σας ιδρώτα και με τα δάκρυά σας. Έτσι, επενδύστε.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : ο ερημίτης: Σήμερα, ανοίγει μια πόρτα στο παρελθόν και αυτό μπορεί να φέρει μια νέα κατάσταση από τα παλιά. Μπορεί να βρεθείτε να κάνετε τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Ίσως να έχετε μια αλλαγή κατάστασης σε μια σχέση, με ένα άτομο που έχετε ήδη συναντήσει και δεν το έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : Το αστέρι: Θα είστε πολύ χαρούμενοι, γιατί σήμερα θα νιώθετε σαν να έχετε πάρτι στο σπίτι σας ή σαν να κάνετε διακοπές με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε και είστε κοντά σαν οικογένεια. Μια σχέση μπορεί να αναπτυχθεί από μια φιλία, το επόμενο διάστημα. Μπορεί επίσης να μοιραστείτε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας με έναν φίλο ή έναν εραστή και να αρχίσετε να ζείτε μαζί του.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο για εσάς να αγαπάτε αυτό που κάνετε ακόμη κι αν δεν είναι η δουλειά που θέλετε να κάνετε. Μπορεί επίσης να αρχίσετε να ελκύετε στη ζωή σας περισσότερα χρήματα από απτές πηγές όπως: η ιδιοκτησία, η ακίνητη περιουσία, τα αυτοκίνητα ή η πώληση ειδών διατροφής.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : οι εραστές: Σήμερα θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα ή να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους στη ζωή σας. Μπορεί ακόμη να διαβάσετε ερωτικά βιβλία ή να δείξετε περισσότερη αγάπη στον εαυτό σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων: Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να απομακρύνετε τοξικούς ανθρώπους, μια κακή αγάπη και κάποιες ανεκπλήρωτες προσδοκίες, από τη ζωή σας. Αν είστε σε σχέση ή γάμο, ο σύντροφός σας θα μπορούσε να κερδίσει κάποια χρήματα που θα απολαύσετε μαζί.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων: Σήμερα ανοίγεστε στην έννοια της αγάπης και της συναισθηματικής σας έκφρασης, που είναι βαθιά και συγκρατημένη. Θα μπορούσατε να συναντήσετε τον σύντροφο της ζωής σας ή να αποφασίσετε να παντρευτείτε, το άτομο με το οποίο είστε μαζί.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : βασίλισσα των κυπέλλων: Πρέπει να τοποθετήσετε στο προσκήνιο της ζωής σας για τον επόμενο μήνα, την υγεία και την ευεξία σας, επειδή θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο να το κάνετε. Καθώς η Αφροδίτη σας προσκαλεί να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην δίαιτα και την άσκηση, θα δείτε επίσης τον έρωτα…. σαν μια μορφή ομορφιάς.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων: Ήρθε η ώρα για χαρά, ρομαντισμό και διασκέδαση. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει λιγάκι. Κάντε κάτι που σας βγάζει από την πεπατημένη και σας δίνει την άδεια να δοκιμάσετε κάτι τολμηρό, ώστε να μπορέσετε να αποσυνδεθείτε από την εργασία σας και να θυμηθείτε να ερωτευτείτε ξανά.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ: μάγος: Σήμερα θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα και θέματα κύρους. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αρχίζετε να έρχεστε πιο κοντά με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε… ή να αρχίσετε να επικοινωνείτε πιο αρμονικά με την οικογένειά σας.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου).κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων: Μπορείτε να αλλάξετε ένα αυτοκίνητο ή να αγοράσετε ένα νέο. Μπορεί ακόμη να το πουλήσετε, αν μετακομίσετε σε άλλη πόλη. Θα γίνουν συζητήσεις που αφορούν μια οικεία ή ρομαντική σχέση και θα σας βοηθήσουν να δείτε την ομορφιά ή την εγγύτητα που μοιράζεστε με το σύντροφό σας…. με καινούργιους τρόπους!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments