Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (19/5)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (19/5)
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλους, σήμερα Κυριακή (19/5).

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλους, σήμερα Κυριακή (19/5).  Κριός: Με ελάχιστη προσπάθεια, μπορείς ν’ αναπτερώσεις το ηθικό σου και να αισιοδοξείς για τα ερωτικά σου. Μόλις συνειδητοποιήσεις τη θετική ατμόσφαιρα που επικρατεί από το σύμπαν, θ’ αποφασίσεις να ανακινήσεις ό,τι έχει γίνει κουραστικό και ρουτίνα στη σχέση σου.

Για να εκτιμήσεις τί αξίζει και τί ακριβώς χρειάζεται η σχέση σου για ν’ ανανεωθεί, θα πρέπει να στραφείς στον εαυτό σου. Να κοιτάξεις μέσα σου, κι όχι στους εξωτερικούς παράγοντες. Βοήθησε τον εαυτό σου, να εκδηλώσει το παθιασμένο δυναμικό του.

Ταύρος: Μπορεί να μην σου πάρει πολύ χρόνο, για να νιώσεις μια συναισθηματική αναταραχή αυτή τη στιγμή. Είτε πρόκειται για μια φευγαλέα μνήμη από κάποιον πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο, είτε για ένα βαθύ συγκαλυμμένο πάθος που αισθάνεσαι……κάποιος θα μπορούσε να βρει το δρόμο του, στο προσκήνιο του μυαλού σου. Αν νιώσεις ότι αυτή η επαναλαμβανόμενη σκέψη έχει σκοπό να σε ωθήσει να δράσεις με κάποιο τρόπο….. τότε έχεις δίκιο.

Δίδυμοι: Θα νιώσεις πως υπάρχουν ευκαιρίες για να κλείσεις κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Θα μπορέσεις να δεις την αξία της μετατόπισης της εστίασής σου, από καθημερινά καθήκοντα σε ορισμένα ανοικτά ζητήματα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα μπερδεμένο θέμα, από το παρελθόν. Πρέπει να θέσεις στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων σου, τα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Γιατί η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από σένα.

Καρκίνος: Ακόμα κι αν προσπαθήσεις ν’ αγνοήσεις τις επαγγελματικές σου ανησυχίες, θα νιώσεις αποφασισμένη να διασκεδάσεις με τον εραστή σου. Ωστόσο, εσύ μπορείς να δεις τι είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό, ώστε να μην πάρεις προφυλάξεις για τα συνηθισμένα. Αλλά ο αγαπημένος σου, μάλλον δεν το βλέπει. Όσο ενδιαφέρον κι αν είναι το να λειτουργήσεις αυθόρμητα, το να συμπεριλάβεις και το σύντροφό σου στα πλάνα σου, ίσως χρειαστεί να δείξεις λίγο περισσότερη φροντίδα ή εγκράτεια.

Λέων: Το μέλλον είναι ένα ανοιχτό βιβλίο σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Αλλά μια ισορροπία ανάμεσα στην πορεία σου προς ανεξερεύνητες επικράτειες και στην προσκόλλησή σου σε ό,τι γνωρίζεις και σου προσφέρει άνεση, πρέπει να είναι προτεραιότητα τώρα. Θέλεις να εξετάσεις και να αγκαλιάσεις τις παθιασμένες δυνατότητες και να γνωρίσεις εξίσου πόσα πολλά παραμένουν απρόβλεπτα στην ερωτική σου ζωή! Ωστόσο, μπορείς να αισθανθείς ότι τα υψηλότερα επίπεδα θα αντισταθμίσουν τα χαμηλότερα – και μόνο αυτό, κάνει το ρίσκο να αξίζει.

Παρθένος: Είτε είσαι προετοιμασμένη είτε όχι, ίσως αναγκαστείς να σκεφτείς γρήγορα ή αυθόρμητα σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σου υποθέσεις. Ευτυχώς, υπάρχουν οφέλη για ορισμένα σχέδια που εκτυλίσσονται, καθώς αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να αγκαλιάσεις το απροσδόκητο και να κάνεις βήματα που δεν θα έκανες διαφορετικά. Άρχισε να καθοδηγείσαι από την περιέργειά σου…. και αν κάτι που θέλεις να κάνεις είναι διαφορετικό απ’ ότι έχεις συνηθίσει, υπέκυψε σ’ αυτό.

Ζυγός: Αντί να εξαφανίζεις τελείως την ερωτική μαγεία από τη σχέση σου, εστιάζοντας με λεπτομέρεια στα οικονομικά, σκέψου πόσα διασκεδαστικά πράγματα μπορείς να κάνεις με το ταίρι σου, χωρείς να πληρώσεις δεκάρα. Υπάρχουν τρόποι να μοιραστείς ευχάριστα πράγματα με τον εραστή σου, που απαιτούν μόνο, μεγάλη φαντασία. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, με αυθεντικό τρόπο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός: Αντί να σκέφτεσαι τις βελτιώσεις που θα θέλεις να δεις στη σχέση σου, μπορείς ν’ αναλάβεις εσύ την πρωτοβουλία και να τις αναλάβεις, μία προς μία. Μπορείς μάλλον να νιώθεις ότι ο καινούργιος εαυτός σου, έχει αποκαλυφθεί στον κόσμο και όπως εξελίσσεται, οι φυσικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, εξελίσσονται μαζί σου. Η αποδοχή όσων έχουν αλλάξει μέσα σου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής, για παθιασμένη εκπλήρωση.

Τοξότης: Αντί να αντιστέκεσαι σε περισπασμούς ή καθυστερήσεις που συμβαίνουν σε πολλές περιοχές της ζωής σου, προσπάθησε να δεις τα οφέλη τους. Οποιοδήποτε τροποποιημένο σχέδιο στα ερωτικά σου, μπορεί να σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να γίνεις πιο ξεκάθαρη. Μπορεί να πάρεις κάτι μέτριο και να το μετατρέψεις σε κάτι εξαιρετικά υπέροχο ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου. Το μονοπάτι προς την αληθινή αγάπη έχει πολλές στροφές……… και μερικές φορές, αυτό το καθιστά πολύ πιο ενδιαφέρον, όπως θα μπορέσεις να ανακαλύψεις.

Aιγόκερως: Θα υπάρχει μια αφθονία πάθους στην ερωτική σου σχέση. Ωστόσο, αυτό το είδος ενέργειας μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές ιδιότητες, ανάλογα με το πώς θα το αξιοποιήσεις. Αν το χρησιμοποιήσεις για να επιμείνεις με πείσμα στις απόψεις σου και να δημιουργήσεις εντάσεις, τότε αυτό θα είναι μάλλον δυσάρεστο. Η επιλογή λοιπόν, είναι δική σου!

Yδροχόος: Ο εραστής σου πιθανώς θα συμφωνήσει πως η εστίασή σου για την εξασφάλιση της σταθερότητας της σχέσης σας, είναι ισχυρή Ωστόσο, μπορεί να είσαι εσύ αυτή, που ξέρεις τους περιορισμούς που υπάρχουν σχετικά με το τι μπορείς να εκπληρώσεις. Σίγουρα ο εραστής σου, δε περιμένει από σένα κάποιο υπεράνθρωπο ή εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Θέλει ότι είναι ρεαλιστικά εφικτό…. και δεν είσαι υποχρεωμένη, να προσφέρεις τίποτα περισσότερο.

Ιχθύες: Τα ερωτικά σου θ’ αρχίσουν ν’ ανασαίνουν ή να γίνονται πιο εύκολα στη διαχείρισή τους. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να φαίνεται πολύ έντονη. Ευτυχώς, που τώρα, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για διασκέδαση και περιπέτεια. Έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσεις ευχάριστες ρομαντικές ονειροπολήσεις, που θα οφείλονται στο ότι θα είσαι λιγότερο κολλημένη με τη ρουτίνα και πιο δεκτική στον αυθορμητισμό. Το να αψηφείς τις προφυλάξεις, θα μπορούσε να φέρει ένα ζεστό κι ερωτικό αποτέλεσμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments