Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Κυριακή (19/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους σήμερα Κυριακή (19/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (19/5/19).

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου 2019. Κριός: Όλοι γύρω σας φαίνεται να είναι άρρωστοι και γεμάτοι μικρόβια. Προστατεύστε τον εαυτό σας από τον βήχα και το φτάρνισμα. Πάρτε βιταμίνες, πιείτε πολλά υγρά, φροντίστε να κοιμάστε αρκετά και κρατήστε χαμηλά τα επίπεδα του άγχους σας.

Ταύρος: Γράψτε ένα CD με ρομαντική μουσική ή έστω ακούστε ένα με κάποιον/α με τον/την οποίο/α θέλετε να έρθετε πιο κοντά. Πηγαίνετε σε μια συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος ή μάθετε μερικά ακόρντα στην κιθάρα για να κάνετε καντάδα. Δίδυμοι: Σήμερα σας κουράζουν οι άσκοπες συζητήσεις. Αντί να ενδίδετε σε περιττά σχόλια από τους γύρω σας, αποσυρθείτε και χαλαρώστε μόνοι σας. Αναλογιστείτε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς και μιλήστε μόνο όταν θα έχετε κάτι σημαντικό να πείτε.

Καρκίνος: Ο γιατρός είναι εδώ και τυχαίνει να είστε εσείς. Σήμερα βοηθήστε κάποιον/α φίλο/η που περνάει δύσκολα προσφέροντάς τους έναν ώμο να κλάψουν. Ακούστε τα προβλήματα τους και δώστε τους της συμβουλή σας μόνο όταν σας τη ζητήσουν. Λέων: Δεν πρέπει να ντρέπεστε αν προτιμάτε να μείνετε στο κρεβάτι παρέα με ένα καλό βιβλίο παρά με κάποιον/α εραστή/ερωμένη. Δε χρειάζεται να είστε γεμάτοι κοινωνικότητα κάθε μέρα. Κάντε ένα διάλειμμα από το σύνηθες κοινωνικό σας πρόγραμμα και χαλαρώστε.

Παρθένος: Τα πράγματα επιτέλους αρχίζουν να βγάζουν νόημα για εσάς σήμερα. Αυτή η νεοαποκτηθείσα διαύγεια θα σας ωφελήσει όχι μόνο στη δουλειά σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Αποκαλύψεις τέτοιου είδους είναι σπάνιες οπότε αξιοποιήστε σοφά όλες τις πληροφορίες. Ζυγός: Αρχίστε να ακούτε αυτή την ενοχλητική φωνούλα στο κεφάλι σας που σας λέει ότι θα πρέπει να ξεκουραστείτε διαφορετικά θα αρρωστήσετε. Είναι γνωστό ότι το στρες προκαλεί διάφορα προβλήματα στον οργανισμό σας, στη σχέση σας καθώς και πνευματική καταπόνηση.

Σκορπιός: Κρατήστε τα μυστικά που μαθαίνετε. Σήμερα μπαίνετε στον πειρασμό να ξεράσετε τα πάντα σε συναδέρφους ή στο πιο πρόσφατο φλερτ σας και μπορεί να καταλήξετε να χάσετε την εμπιστοσύνη κάποιου στενού σας φίλου. Το κουτσομπολιό έχει σοβαρές συνέπειες, τις οποίες μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Τοξότης: Οι αγχώδεις μέρες επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας – και στα πόδια σας! Γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα για να μάθετε το σωστό τρόπο να τεντώνεστε, να αναπνέετε και να λυγίζετε το σώμα σας. Πάρτε μαζί σας κάποιον/α ξεχωριστό/ή για να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία.

Αιγόκερως: Χάρη στα κοινωνικά δίκτυα είναι πια εύκολο να έρθετε σε επαφή με τους παλιούς σας δεσμούς. Κάντε μια αναζήτηση για να δείτε πώς έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις σας από το παρελθόν. Μπορεί να εκπλαγείτε που θα ανακαλύψετε ότι κάποιος/α ακόμη ενδιαφέρεται για εσάς μετά από τόσο καιρό.

Υδροχόος: Πριν κρίνετε κάποιον/α με βάση την πρώτη τους αντίδραση αναζητήστε τις αληθινές τους προθέσεις κάτω από την επιφάνεια. Δεν είναι όλοι ανοικτοί με τα συναισθήματα τους. Μπορεί να χρειάζεται να ψάξετε βαθύτερα για να αντιληφθείτε τη σημασία όσων λένε και κάνουν. Ιχθύες: Είναι υπέροχο να θέλετε να βρείτε κάποιον/α ξεχωριστό/ή για να περάσετε τη ζωή σας αλλά μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας εμποδίζουν να σκεφτείτε λογικά. Το να είστε ο εαυτός σας είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε κάθε σχέση.

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments