Αθλητισμός

Γιάννης Αναστασίου: Έφυγε από την Ομόνοια, φήμες για Ατρόμητο

Γιάννης Αναστασίου: Έφυγε από την Ομόνοια, φήμες για Ατρόμητο
Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ομόνοιας. Σενάριο τον συνδέει με τον Ατρόμητο.

Τέλος από την Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δε θα συνεχίσει στον πάγκο της κυπριακής ομάδας, παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου. Ο κ. Αναστασίου ανέλαβε σε δύσκολη χρονική περίοδο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εργάστηκε με ζήλο και ευσυνειδησία.

Ευχαριστούμε τον κ. Αναστασίου για τη συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Φήμες για Ατρόμητο

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση για νέο προπονητή, μετά την αποχώρηση του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος θα συνεχίσει στη Νυρεμβέργη. Σενάριο που κυκλοφορεί και το οποίο “πηγάζει” από την Κύπρο, θέλει τον Έλληνα τεχνικό να είναι μέσα στους στόχους του Ατρόμητου.

Οι Περιστεριώτες θέλουν να κάνουν μια επιλογή που θα συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε ο Αυστριακός προπονητής και θα διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά επιτυχιών. Ο Αναστασίου ταιριάζει στο προφίλ που αναζητούν (νέος, αλλά με εμπειρίες) και σύμφωνα με τις πληροφορίες του pagenews.gr, είναι πολύ πιθανό να γίνει κάποια κρούση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments