Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προς Πανιώνιο ο Ευαγγέλου

Ολυμπιακός: Προς Πανιώνιο ο Ευαγγέλου
Ο Στέφανος Ευαγγέλου είναι πιθανό να επιστρέψει στον Πανιώνιο, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο ενδέχεται να αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η νέα χρονιά ωστόσο ενδέχεται να τον βρει στα… παλιά του λημέρια και την ομάδα η οποία τον ανέδειξε.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή” ο Ευαγγέλου οδεύει προς τον Πανιώνιο, ο οποίος θα ήθελε και τον Ανδρούτσο από τους “ερυθρόλευκους”, με την περίπτωσή του όμως να φαντάζει πιο δύσκολη, καθώς ο Μαρτίνς εμφανίζεται διατεθειμένος να τον στηρίξει περισσότερο την επόμενη σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά τα μεταγραφικά οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με τους Μπρούνο και Σεμέδο που είναι θέμα χρόνο να γίνουν κάτοικοι Πειραιά. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Ολυμπιακός προχώρησε σε προσφορά για τον πρώην παίκτη του Ατρόμητου στην ΛΑΣΚ Λιντς και πλέον περιμένει την απάντηση της αυστριακής ομάδας.

Οι Αυστριακοί είχαν ορίσει ως οψιόν αγοράς στον Ατρόμητο το ποσό των 300.000 ευρώ άρα με ένα τέτοιο ποσό λογικά θα κλείσει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα «τρέχει» και η περίπτωση του Σεμέδο με το μόνο που φαίνεται να απομένει να είναι το αν θα έρθει ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ ή θα υπάρξει μίας μορφής συνιδιοκτησία μεταξύ των Ισπανών και του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments