Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οριστικά δεν κατεβαίνουν στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οριστικά δεν κατεβαίνουν στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι
Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την αστυνομία πως δε θα κατέβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ. Πιο πιθανός από ποτέ ο υποβιβασμός.

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στον αποψινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημνέρωσαν την Αστυνομία σήμερα (20/5) το πρωί, ώστε αυτή να μην προγραμματίσει μέτρα ασφαλείας για την άφιξη και την αποχώρηση της αποστυολής από το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγωνιστεί, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά και πλέον βρίσκεται κατάματα με τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία.

Ο ΕΣΑΚΕ είχε ενημερώσει τους παράγοντες του Ολυμπιακού πως αν δεν κατέβοπυν στο παιχνίδι, τότε αυτόματα θα υποβιβαστούν στην Α2 κατηγορία, με δεδομένο ότι έχουν υποπέσει και στο παρελθόν στο ίδιο παράπτωμα.

Πλέον, η μόνη ελπίδα για τον Ολυμπιακό είναι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, στο οποίο έχουν προσφύγει οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζοντας στην ακύρωση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε επισήμως για το ενδεχόμενο μη παρουσίας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι των πλέι οφ. «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή οι διοικούντες την ΚΑΕ ΟΣΦΠ θα πάψουν να φέρονται σαν δυο κακομαθημένα μικρά παιδιά που επειδή τους τελείωσαν τα κέρματα τραβάνε την πρίζα από το ηλεκρονικό παιχνίδι, για να μην παίξουν οι υπόλοιποι» τονίζεται μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, καλεί τον Ολυμπιακό να σεβαστεί το μπάσκετ, να πρυτανεύσει η λογική κάνοντας αναφορά σε σπουδαίες προσωπικότητες από το παρόν και το παρελθόν των δύο συλλόγων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments