Μedia

Survivor: Από τον Άγιο Δομίνικο στην πολιτική

Survivor: Από τον Άγιο Δομίνικο στην πολιτική
Ένας πρώην παίκτης του Survivor κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.

Το πρώτο Survivor που προβλήθηκε από το ΣΚΑΪ σημείωσε τεράστια επιτυχία. Πέρα από το κανάλι του Φαλήρου, κερδισμένοι ήταν και σχεδόν όλοι όσοι πήραν μέρος σε αυτό. Πέρα από τους “διάσημους” που μπήκαν ξανά στο προσκήνιο, και οι “μαχητές” είδαν πολλές πόρτες να ανοίγουν. Κάποιοι από αυτούς έχουν τη δική τους εκπομπή στην τηλεόραση.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μπορεί να μη μπήκε στον κόσμο των media, αλλά κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα του διαφορετικά. Ο γνωστός σε όλους “μισθοφόρος” αποφάσισε να κατεβεί στην πολιτική. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και εξήγησε πως πήρε αυτή την απόφαση.

Πώς πήρες την απόφαση να κατέβεις στις εκλογές; «Μου έκανε πρόταση ο Δήμαρχος, που τον γνωρίζω αφού δραστηριοποιούμαι στην περιοχή, έχω τα μαγαζιά. Τους γνωρίζω σχεδόν όλους. Και τον υποψήφιο και τον τωρινό Δήμαρχο ο οποίος μου έκανε την πρόταση. Το σκέφτηκα και είπα ναι. “Γιατί όχι να μη βοηθήσουμε;”».

Εσύ δραστηριοποιείσαι στην περιοχή…. «Βέβαια, έχω τα μαγαζιά μου. Είμαι χρόνια στην Αγία Παρασκευή, από 10 χρονών».

Στο παρελθόν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με κάτι αντίστοιχο; «Όχι, δεν έχω ασχοληθεί. Εκτός αν μετράει στο Λύκειο (Γελάει)».

Και πώς πιστεύεις ότι θα βοηθήσεις; Ποια είναι τα σχέδια σου; «Η γνώμη μου είναι ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν νέες ιδέες. Μπορείς να βοηθήσεις έναν Δήμαρχο με φρέσκες ιδέες. Πρέπει να πηγαίνουμε με τους ρυθμούς που προχωράει η τεχνολογία. Δεν γίνεται να μη θέλουν τα social, αλλά όταν υπάρχει ένα καινούργιο ιατρικό μηχάνημα να πηγαίνουν πρώτοι οι μεγάλοι άνθρωποι επειδή τους σώζει σε κάποια εγχείρηση! Πώς δέχεσαι το μηχάνημα το ιατρικό, έτσι θα δεχτείς και το Instagram και το Facebook».

Το Instagram και το Facebook, τώρα που τα ανέφερες, πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσουν; Γιατί η αλήθεια είναι πως και μετά το Survivor, έχεις μεγάλη απήχηση… «Θεωρώ πως όλα τα μέσα αυτά, όταν έχεις πολλούς ακόλουθους βοηθούν από την άποψη ότι σε βλέπουν πιο πολλοί ότι δραστηριοποιείσαι και κάνεις κάτι, ενώ μπορεί να κατέβαινα για υποψήφιος και αν δεν είχα αυτά, να μην το γνώριζαν κάποιοι γνωστοί μου. Δεν με λένε Μητσοτάκη ή Καραμανλή για να με ξέρουν».

Σου στέλνουν μηνύματα με αφορμή τις εκλογές; Τι σου λέει ο κόσμος στα social αλλά και στα μαγαζιά σου που σου βλέπουν; «Οι περισσότεροι μου λένε να μην γίνω σαν τους πολιτικούς. Με ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, με ξέρουν και στην Αγία Παρασκευή χρόνια τώρα. Είμαι και ανήσυχο πνεύμα και οι περισσότεροι το πιστεύουν ότι θα κάνω δουλειά και θα παράξω κάποιο έργο. Δεν το κάνω για οικονομικό σκοπό, έχω τη δουλειά μου. Είμαι επιχειρηματίας, έχω τα μαγαζιά μου, έχω το catering…».

Άρα δεν θα τα παρατούσες ποτέ όλα για να ασχοληθείς με την πολιτική; «Όχι, μακάρι να είχα την οικονομική άνεση να μπορέσω να το κάνω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο, αλλά όχι».

Δεν φοβάσαι μην βγουν κάποιοι και κάνουν σχόλια του τύπου «Τι είναι αυτός τώρα, από το πουθενά, που τον γνωρίσαμε από το Survivor; Πάντα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι… «Δηλαδή τι πρέπει να είσαι για να κατέβεις για δημοτικός σύμβουλος; Για μένα πρέπει να δραστηριοποιείσαι, να μένεις στην πόλη σου, να γνωρίζεις τα προβλήματα, να ξέρεις και τα καλά και τα κακά. Κανένας δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Κανένας Δήμαρχος δεν προλαβαίνει σε 4 χρόνια. Πάντα υπάρχουν κακοπροαίρετοι που ότι και να κάνεις θα το κατακρίνουν. Είτε είναι σωστό είτε λάθος».

Πάντως εσύ δεν σταματάς ποτέ… «Όχι, ποτέ! Είμαι ανήσυχο πνεύμα. Μου αρέσει να βοηθάει. Είμαι εθελοντής δασοπυροσβέστης, εθελοντικά έχω βοηθήσει διάφορους οργανισμούς. Από το χαμόγελο του παιδιού και όλα αυτά. Είναι επιλογή μου να μην κάνω κάτι εθελοντικό προεκλογικά, παρότι μπορούσα να το κάνω, αλλά θα το κάνω μετά τις εκλογές για να μην νομίζουν ότι το κάνω γι’ αυτό».

Υπάρχει περίπτωση τώρα να σε δούμε κάπου τηλεοπτικά; Σε κάποιο παιχνίδι; «Κοίτα για εμένα παιχνίδι είναι μόνο τα επιβίωσης. Αν μου κάνουν από τον ΣΚΑΙ κάποια πρόταση και με πάρουν τηλέφωνο, θα διαπραγματευτώ και ίσως να πάω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments