Video

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (20/5/19) στο αγώνισμα επάθλου (vid)

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (20/5/19) στο αγώνισμα επάθλου (vid)
Για ένα ακόμη έπαθλο θα διαγωνιστούν οι παίκτες του Survivor και ήδη -σύμφωνα με τα spoiler- έχει γίνει γνωστή η ομάδα που θα το κερδίσει.

Το Survivor επιστρέφει και απόψε το βράδυ στις οθόνες μας, με τους παίκτες του reality επιβίωσης να αγωνίζονται σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για ένα ακόμη έπαθλο. Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η μαύρη ομάδα κέρδισε με σκορ 10-8, κάνοντας το 2-0.

Αυτό που έμεινε ανεξίτηλο στις μνήμες όλων των τηλεθεατών ωστόσο από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είναι ο σοκαριστικός τραυματισμός του Χικμέτ στη θέα του οποίου «έσπασαν» συμπαίκτες και αντίπαλοι. Ο Τούρκος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και το Survivor γι’ αυτόν αποτελεί παρελθόν. Στη μάχη για το 10ο και τελευταίο αμάξι, και με το σκορ 8-2 υπέρ της άσπρης ομάδας, ο Χικμέτ καθώς αγωνιζόταν στον Γιουσούφ. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Χικμέτ τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς στραβοπάτησε και του βγήκε το γόνατο. Ο Τούρκος παίκτης ούρλιαξε και βρέθηκε στο έδαφος μετά τον τραυματισμό.

Στη συνέχεια οι ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού όπου μετά την ψηφοφορία υποψήφιοι για αποχώρηση προέκυψαν η Αφροδίτη Σκαφιδά και η Ρία Κολοβού. Όμως οι ανατροπές στο παιχνίδι δεν σταματούν εκεί. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι θα μπουν 5 παλιοί παίκτες οι οποίοι θα σχηματίσουν μία ομάδα. Η νέα ομάδα των παλιών παικτών θα αγωνιστεί για μεγάλα έπαθλα απέναντι στην μεικτή ομάδα που θα σχηματίσουν η Μαύρη και η Άσπρη. Ένα από τα πρόσωπα που θα μπουν στη νέα ομάδα είναι η Μελίνα Μεταξά.

Όσο για το αποψινό αγώνισμα του Survivor, φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τα spoiler είναι η μαύρη ομάδα. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι διαρροές και αν τελικά η μαύρη ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments