Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σενάριο για πώληση του προπονητικού κέντρου

Παναθηναϊκός: Σενάριο για πώληση του προπονητικού κέντρου
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να πουλήσει το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνοσπόρ» ο Γιάννης Αλαφούζος το τελευταίο διάστημα αναζητεί αγοραστή για το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, το οποίο είχε αγοράσει από τον Γιώργο Τσακίρη το 2013, συμφωνώντας έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ για τις εγκαταστάσεις, καθώς και ένα παρακείμενο οικόπεδο 50 στρεμμάτων.

Οι λόγοι, που επιθυμεί ο Αλαφούζος να βγάλει στο «σφυρί» το προπονητήριο, είναι αφενός ο περιορισμός της οικονομικής «ζημιάς» από την αγορά του, αφετέρου το γεγονός, ότι στη ζώνη που βρίσκεται, δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα.

Επαφές είχαν γίνει το τελευταίο εξάμηνο με την πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς να προχωρήσει η υπόθεση, παρότι ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» ανακοίνωνε ως τιμή πώλησης τα 6.5-7 εκατομμύρια ευρώ, τα μισά επί της ουσίας σε σύγκριση με την αγορά του.

Παράλληλα, στελέχη της ΕΠΟ είχαν εκφράσει επιθυμία να δουν τις εγκαταστάσεις για προπονήσεις της Εθνικής, αλλά απογοητεύτηκαν από την εικόνα, καθώς αυτή τη στιγμή χρειάζονται διορθωτικά έργα ύψους περίπου 300 χιλιάδων ευρώ.

Φυσικά, το ερώτημα είναι αν όντως ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τότε ποια είναι η εναλλακτική λύση. Διότι το να πουλήσει το προπονητικό του κέντρο ο Παναθηναϊκός και να μείνει στο… κενό δεν είναι λύση!

ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE και περισσότερα οκτάνια bp

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments