Οικονομία

Επίδομα Στέγασης 2019: Πότε καταβάλλεται η δεύτερη πληρωμή

Επίδομα Στέγασης 2019: Πότε καταβάλλεται η δεύτερη πληρωμή
Η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για επίδομα στέγασης 2019 παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή. Δείτε πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση στους δικαιούχους.

Η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων για το επίδομα στέγασης 2019 αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. Οι πληρωμές αφορούν τους δικαιούχους του Επιδόματος Στέγασης (Ενοικίου), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019.

Επίδομα Στέγασης 2019: Πόσα χρήματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους

Το ποσό των 49.574.247,39 ευρώ θα καταβληθεί σε 230.001 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 609.000 άτομα. Το επίδομα θα δοθεί αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2019 σε όλους όσοι έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από την ημερομηνία αυτή και υπέβαλαν αίτηση τον Απρίλιο. Όλοι θα εισπράξουν τα μηνιαία επιδόματα που δικαιούνται με βάση τη σύνθεση του νοικοκυριού έως και τον Απρίλιο.

Η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε Eπίσης

Επίδομα ενοικίου 2019: Η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων

Επίδομα ενοικίου πληρωμή Απριλίου: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα για όσους έκαναν αίτηση μέχρι 31 Μαρτίου

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι