Πολιτική

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Απίστευτο “γλέντι” στα social media για το φλερτ του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Απίστευτο “γλέντι” στα social media για το φλερτ του με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καλοβλέπει την Προοδευτική Συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ και τα πληκτρολόγια των χρηστών του Twitter πήραν φωτιά.

Οι δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου πως το προσκλητήριο που απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση ευρέως προοδευτικού μετώπου απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς, προφανώς και τον ενδιαφέρει, δεν έμειναν ασχολίαστες ούτε από την Έλενα Ακρίτα ούτε από τους χρήστες του Twitter. Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε τις δηλώσεις συμπάθειας του Άρη Σπηλιωτόπουλου προς την Προοδευτική Συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Άρη Βελουχιώτη.

Η Έλενα Ακρίτα ανάρτησε στο facebook μια φωτογραφία του πρώην στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή και τη συνόδευσε με στίχους τραγουδιού για τον Βελουχιώτη. «Θέλει λέει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. “Βαριά στενάζουν τα βουνά κι ο ήλιος σκοτεινιάζει, το δόλιο το Μικρό Χωριό και πάλι ανταριάζει. Λαμποκοπούν χρυσά σπαθιά, πέφτουν ντουφέκια ανάρια, ο Άρης κάνει πόλεμο μ’ αντάρτες παλληκάρια”. (Τραγούδι του 1945 για τον Άρη Βελουχιώτη)» έγραψε χαρακτηριστικά.

Όμως ούτε και οι χρήστες του twitter μπόρεσαν να αντισταθούν στις δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου. «Άρης Βελουχιώτης ή Αρης Σπηλιωτόπουλος;», αναρωτήθηκαν, ενώ από την άλλη πλευρά αναρωτήθηκαν τι πια έχει αυτός ο Τσίπρας και ξαφνικά όλοι θέλουν να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος πέρα από τις απορίες, το Twitter κατακλύστηκε για ακόμη μία φορά με άπειρα σχόλια, καθώς και με παλιές φωτογραφίες του Άρη Σπηλιωτόπουλου αλά Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τιτανικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και ήταν επισήμως ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας το 2014.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments