Πολιτική

Εκλογές 2019: “Δημοσκόπηση με 1,2% διαφορά”

Εκλογές 2019: “Δημοσκόπηση με 1,2% διαφορά”
Σταθερό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν οι δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Σταθερό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν οι δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου. Μάλιστα η ψαλίδα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, φαίνεται να κλείνει καθημερινά. Ενδεικτικό είναι το αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης δημοσκόπησης που διενεργήθηκε, της protata, δείχνει μείωση του ποσοστού των αναποφάσιστων αλλά και μεταβολές στην πρόθεση ψήφου. Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να έχει σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αγγίζει τις 4,9 μονάδες στην πρόθεση ψήφου.

Ωστόσο, ο Ευάγγελος Αντώναρος, σε ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για δημοσκόπηση με 1,2% διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό και στα μέχρι τώρα δεδομένα. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, δηλώνει πως επιβεβαιώνεται και πως καθημερινά οι δημοσκόποι θα μειώνουν τη διαφορά των δύο κομμάτων.

Η ανάρτησή του:

«Εγώ σας είχα προετοιμάσει από χθες… Είχα πει ότι οι δημοσκόποι στον δρόμο για την κάλπη θα χάνουν κάθε μέρα κι από μισή μέχρι μια μονάδα στην υποτιθέμενη διαφορά μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Σήμερα μας εμφανίσθηκε καινούργια μέτρηση με διαφορά κάτω από το πέντε: 4,9%. Για να δούμε: Αύριο θα πέσουν κάτω από το τέσσερα; Γιατί μαθαίνω ότι στα χέρια νεοδημοκρατών βρίσκεται από χθες το μεσημέρι δημοσκόπηση με ισχνό προβάδισμα 1,2%».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments