Πολιτική

Εκλογές 2019: «Στημένο παιχνίδι η κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Εκλογές 2019: «Στημένο παιχνίδι η κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης
Εκλογές 2019: Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι η κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, τονίζοντας ότι «ο διχασμός είναι ένας κατήφορος της πολιτικής με στόχο να συσπειρώνει τα κομματικά επιτελεία».

Εκλογές 2019: «Στημένο παιχνίδι» χαρακτήρισε την ντροπιαστική μάχη μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι «ο διχασμός είναι ένας κατήφορος της πολιτικής με στόχο να συσπειρώνει τα κομματικά επιτελεία». Μάλιστα, σημείωσε πως όταν την επόμενη μέρα διαπίστωσαν ότι η τακτική αυτή δεν αποδίδει, άλλαξαν στάση. «Πήγαν στα καφενεία και είπαν: «ήρθα να σας ενώσω». Μα τα καφενεία πρέπει να ενώσεις; Τη Βουλή πρέπει να ενώσεις. Στη Βουλή πρέπει να έχεις ένα λόγο πάνω από μικρότητες», κατέληξε.

Ακόμη, σημείωσε ότι  «Ο κ. Τσίπρας είναι κατά βάθος ένας παλιός πολιτικός και χρησιμοποιεί όλα τα όπλα του παλαιοκομματισμού», με αφορμή τις προεκλογικές παροχές και τη χθεσινή δήλωση του κ. Τσίπρα προς τους συνταξιούχους πως «η σύνταξή τους είναι πάνω στο ψηφοδέλτιο που θα ρίξουν».

Κραυγαλέα παροχή πριν τις εκλογές η 13η σύνταξη

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως η 13η σύνταξη ήταν μία κραυγαλέα παροχή, δέκα μέρες πριν τις εκλογές, ωστόσο, τόνισε πως είναι μία ενίσχυση στους ανθρώπους που τους έχουν κοπεί οι συντάξεις. Ακόμα, καυτηρίασε την αφισοκόλληση στους δρόμους από αρχηγούς κομμάτων και υποψηφίους, λέγοντας ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει να καταγγέλλει αυτή την παράνομη πρακτική, ενώ επανήλθε στην πρότασή του για ένα debate χωρίς παράλληλους μονολόγους.

Ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε με την ενασχόληση του με την πολιτική, δήλωσε: «Όχι, δεν το μετάνιωσα γιατί το ’14 η χώρα ήταν σ’ ένα βούρκο αριστερού και δεξιού λαϊκισμού». Αποσαφήνισε παράλληλα, πως “είναι ψέματα ότι ήταν μόνο η λαϊκίστικη επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια έλεγαν και οι Δεξιοί τα ίδια έλεγαν και στο ΠΑΣΟΚ, ότι η Ευρώπη μας καταδυναστεύει, μας υποχρεώνει να κόβουμε τις συντάξεις».

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να αποδοκιμάσει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τους υπουργούς του παρελθόντος, τονίζοντας πως το «φύγε εσύ – έλα εσύ», που άκριτα οι Έλληνες κάνουν σε πολλές στιγμές της ιστορίας τους, τους οδηγεί σε μεγαλύτερα προβλήματα και κατέληξε πως αυτοί που μας συμπαθούν, που μας αγαπούν, που κατά εποχές μας χειροκροτούν, πρέπει να ψηφίσουν το Ποτάμι στις 26 Μαΐου στις ευρωεκλογές.

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι