Video

Εκλογές 2019: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος λύνει τον κύβο του ρούμπικ και… μαγεύει (vid)

Εκλογές 2019: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος λύνει τον κύβο του ρούμπικ και… μαγεύει (vid)
Ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις Σέρρες έβγαλε ένα απίστευτο σποτ για τις εκλογές 2019, λύνοντας τον κύβο του ρούμπικ και... αναποδογυρίζοντας ένα μπουκάλι.

Κάθε υποψήφιος στις εκλογές 2019 οφείλει να κάνει κάτι πρωτότυπο για να κερδίσει την ψήφο του κόσμου. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να δούμε δεκάδες «διαμάντια». Όλα από υποψηφίους που έχουν ως σκοπό να εκλεχθούν σε κάποιο δήμο ή Περιφέρεια. Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην εποχή των Social Media, η μετάδοση μιας πληροφορίας γίνεται άμεσα. Γι’ αυτό ένας υποψήφιος αποφάσισε να γίνει λίγο πιο πρακτικός.

Ο Κωνσταντίνος Σίκαλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες, προτίμησε να δείξει το τι μπορεί να κάνει χωρίς πολλά λόγια. Στο προεκλογικό σποτ του αρχικά κάθεται σε ένα γραφείο, κρατώντας έναν ελάχιστο… πειραγμένο κύβο του Ρούμπικ. Αφού καταφέρνει να επανατοποθετήσει τα κομμάτια στη θέση τους, παίρνει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό και το αναποδογυρίζει, με αποτέλεσμα να σταθεί στην κανονική του θέση.

Φυσικά, όπως είναι λογικό, το σποτ του εν λόγω υποψηφίου έχει γίνει viral. Άλλωστε, είναι ένα από τα πολλά «διαμάντια» υποψηφίων που έχουμε δει φέτος. Από νεκροθάφτες που απειλούν την Ε.Ε με το φτυάρι μέχρι υποψηφίους να φωνάζουν ότι δεν θέλουν ψήφο, αλλά και ανθρώπους, όπως ο κ. Σίκαλος, που προτιμούν τις πράξεις από τα έργα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments