Video

Γωγώ Μαστροκώστα: Μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για τη «μάχη» της με τον καρκίνο (vid)

Γωγώ Μαστροκώστα: Μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για τη «μάχη» της με τον καρκίνο (vid)
Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου και μιλάει για τη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο πριν μερικά χρόνια.

Η Γωγώ Μαστροκώστα είχε συγκλονίσει άπαντες το 2010, όταν και είχε κάνει γνωστό ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού. Η ίδια λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση της κόρης της διαπίστωσε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον θηλασμό του μωρού της και είχε πόνους στο στήθος. Ακολούθησε μια περίοδος  ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες και ειδική φαρμακευτική αγωγή, καθώς και δύο ταξίδια στο εξωτερικό. Το πρώην μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για τη «μάχη» που έδωσε, αλλά και τις σκέψεις της την περίοδο εκείνη.

Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας όπου και μεγάλωσε. Πρώτος της στόχος ήταν να σπουδάσει στην Ιατρική, αλλά τελικά μπήκε στη Γυμναστική Ακαδημία.Έκανε τα πρώτα της βήματα στη τηλεόραση στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega «Μεταξύ μας» το 1995, όπου παρουσίαζε τη στήλη της γυμναστικής.

Δεν άργησε να θεωρηθεί sex symbol και να κάνει πολλές φωτογραφήσεις σε περιοδικά. Συμμετείχε σε εκπομπές της τηλεόρασης και σειρές, ενώ έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι, με την ίδια να κυκλοφορεί το δικό της CD το 2007. Από το 2005 είναι ζευγάρι με τον Τραϊανό Δέλλα. Παντρεύτηκαν στις 28 Μαΐου του 2010, ενώ την ίδια ημέρα βάφτισαν και την κόρη τους, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments