Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (21/5)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (21/5)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλους, σήμερα Τρίτη (21/5).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλους, σήμερα Τρίτη (21/5). Κριός:  Η λύση ενός πολύπλοκου θέματος στη σχέση σου θα είναι δύσκολη, αν η στάση του εραστή σου, σε μπερδεύει. Το κλειδί για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης, απαιτεί ηρεμία, ευελιξία και αυθορμητισμό. Η συμπεριφορά σου και οι υποστηρικτικές σου προσπάθειες θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν ώστε να προσεγγίσεις και να λύσεις το θέμα όσο πιο θετικά, μπορείς.

Tαύρος: Ο εραστής σου θα ενεργήσει με έναν τρόπο που είναι πιο διαφανής από ό, τι πιστεύει, και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου, για να σιγουρευτείς για το τι έχει στο μυαλό του. Ωστόσο, η προσπάθειά σου, ν’ ανοιχτεί μπορεί να είναι ενοχλητική και απογοητευτική και για τις δύο πλευρές. Γι’ αυτό δείξε ζεστή και υποστηρικτική στάση, ώστε να έρθει ο σύντροφός σου, κοντά σου. Με υπομονή, μπορεί να συμβεί

Δίδυμοι: Είναι σημαντικό να μην αγνοήσεις ένα φαινομενικά λεπτό ή ασήμαντο θέμα στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Θα ανακαλύψεις ότι ήταν πιο σημαντικό από ό, τι πίστευες, και πως είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται προσεκτικό. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείς, θα δείξει ξεκάθαρα στο ταίρι σου, πως τη σχέση σου την αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά. Μην εφησυχάσεις θεωρώντας, πως κάτι σημαντικό είναι ασήμαντο

Kαρκίνος: Θα αντιμετωπίσεις μπερδεμένα συναισθήματα, που θα σου δημιουργήσουν σύγχυση σε μια ξεχωριστή ερωτική σχέση, αυτή τη στιγμή. Αν η σύγχυσή σου, εκδηλώνεται σαν αμφιβολία, τότε μπορεί να φέρει ένα κύμα αρνητισμού στην ερωτική σου ζωή. Αν έπρεπε να είχες συντονίσει τις προσπάθειές σου για να κρατήσεις θετική ατμόσφαιρα πρόσφατα, τότε ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις μια παρόμοια προσπάθεια για να φανερώσεις αυτή τη φορά, τα αισθήματά σου.

Λέων: Αν νιώθεις έντονα συναισθηματικά και το μυαλό σου είναι μπερδεμένο με τη σχέση σου, τότε καλύτερα εστίασε στα θετικά παρά σε ό,τι απογοητευτικό ή ενοχλητικό έχεις βιώσει πρόσφατα. Με μια στάση ευγνωμοσύνης, μπορείς να μετατρέψεις αυτή την περίεργη εμπειρία σε κάτι που μπορεί να σου θυμίσει, γιατί πρέπει να νιώθεις ευγνωμοσύνη κι αισιοδοξία, προς το παρόν.

Παρθένος: Θα αισθανθείς, ότι είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι δραματικό για να καταστήσεις ένα σημείο σαφές στον εραστή σου, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παραδεχτείς ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος αν λειτουργήσεις μ’ αυτό τον τρόπο. Μπορεί να νιώθεις πως είναι λογικό και απαραίτητο να τονίσεις με κάθε τρόπο την κατάσταση, αλλά θα κοιτάξεις τις προηγούμενες κινήσεις σου, και θα θελήσεις να δείξεις περισσότερη αυτοσυγκράτηση ή ευαισθησία τώρα. Προσπαθήστε να αγνοήσεις τον παρορμητισμό σου. Ο συγκινησιακός παράγοντας, μάλλον είναι σύντομος.

Ζυγός: Παρόλο που μπορεί να νιώθεις πως αντιμετωπίζεις εξαντλητικές καταστάσεις στη σχέση σου, είναι σημαντικό να δεχτείς πως δεν είσαι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζεις τα πάντα μόνη σου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει άδικες απαιτήσεις από τον εραστή σου, για το χρόνο, την υπομονή και τα συναισθήματά σου. Μπορεί να είσαι επιρρεπής στην βοήθεια και στην εξυπηρέτηση των αναγκών του συντρόφου σου, και να παραβλέπεις τις δικές σου ανάγκες. Αυτό, είναι το πρώτο θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Σκορπιός: Θα είσαι διατεθειμένη να αξιολογήσεις ή να αναλύσεις περισσότερο τη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Παρόλο που μπορείς να δεις ξεκάθαρα, την κατεύθυνση πού θέλεις να ακολουθήσεις, είναι σημαντικό να μη λειτουργήσεις άκαμπτα, για να φτάσεις εκεί. Θα συναντήσεις αναπόφευκτες ανατροπές, στροφές και εμπόδια στο συναισθηματικό ταξίδι σου, αλλά με ανοιχτό μυαλό, θα μπορέσεις ν’ αντιμετωπίσεις τα πάντα. Η ευέλικτη και αυθόρμητη στάση απέναντι στις ερωτικές σου υποθέσεις, θα σε ωφελήσει πολύ τώρα.

Τοξότης: Οι συναισθηματικές σου ανάγκες, θα οδηγήσουν ένα μεγάλο μέρος, αυτού που θέλεις να ζήσεις στη σχέση σου. Και μπορεί να δημιουργήσει μια περιττή και αβάσιμη αίσθηση επείγουσας ανάγκης, για να πετύχεις ό,τι- ή όποιον- επιθυμεί η καρδιά σου. Οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη, πιστεύεις ότι θα σε ενθαρρύνει να εξετάσεις ή να εφαρμόσεις «γρήγορες διορθώσεις». Όμως πιθανόν, να μην είναι τόσο ευεργετικές ούτε ενθουσιώδεις….. με ό, τι μπορεί να πετύχει μια πιο ήπια συμπεριφορά. Έχε αυτό κατά νου, αν νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάτι, να συμβεί αμέσως τώρα.

Aιγόκερως: Έχεις την ανάγκη να προβληματιστείς σε όλες τις περιοχές της ζωής σου…και τα ερωτικά σου δε θα εξαιρεθούν απ’ αυτό! Αν θεωρείς πως πρέπει να κατανοήσεις τη πορεία της σχέσης σου, ο χρόνος μπορεί να είναι πιο ενεργητικός και λιγότερο αντιδραστικός, για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Δεν χρειάζεται να δράσεις γρήγορα, αλλά είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ορισμένα συμπεράσματα που έβγαλες, μέχρι τώρα.

Yδροχόος: Η επιθυμία σου να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου, θα σε ωθήσει να κάνεις περιττές κινήσεις για να το πετύχεις. Ωστόσο, αντί να λειτουργήσεις έντονα, μπορεί να είναι ευκολότερο και πολύ πιο ευχάριστο, να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας με τον εραστή σου, αντί να δείχνεις διαρκώς τα αισθήματα ή την πίστη σου, σωματικά. Η αποκατάσταση μιας πνευματικής σχέσης με το ταίρι σου, μπορεί να είναι τόσο ενθουσιώδης όσο και αποκαλυπτική.

Iχθύες Παρόλο που γνωρίζεις ξεκάθαρα τι πρέπει να πεις ή να κάνεις για να εξελίξεις τη σχέση σου, θα νιώθεις πως σου λείπει η ενέργεια και ο ενθουσιασμός για να το κάνεις. Η απάθεια ή η υποτονικότητα που νιώθεις, μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, αλλά είναι σημαντικό να μην εγκαταλείψεις ή να χάσεις την πίστη σου για όσα θέλεις να καταφέρεις. Είσαι έτοιμη να ζήσεις, μια μακρά περίοδο προβληματισμού που θα επηρεάσει όλες τις περιοχές του κόσμου σου…. και θα μπορούσε να είναι ένα πρώιμο στάδιο της τοποθέτησης των ερωτικών σου!

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments