Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα… θέλω του Ματέο Γκαρσία

Ολυμπιακός: Τα… θέλω του Ματέο Γκαρσία
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζει το έδαφος για τις πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις και φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Ματέο Γκαρσία αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε στον Άρη ως δανεικός από το Λας Πάλμας και εντυπωσίασε. Μέτρησε συνολικά 10 γκολ σε 30 συμμετοχές και οδήγησε τους Θεσσαλονικείς στην πέμπτη θέση της Super League και στην έξοδο στο Europa League της ερχόμενης σεζόν. Γι΄αυτό άλλωστε και αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα. Ήδη, το όνομα του βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ένα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης τους και ο 22χρονος εξτρέμ ταιριάζει στα θέλω τους. Από την πλευρά της η Λας Πάλμας επιθυμεί να τον πουλήσει το καλοκαίρι. Ωστόσο, κοιτάζει περισσότερο προς Μεξικό μεριά, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα. Εξάλλου, υπάρχουν ομάδες που μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα που θέλει η ομάδα των Κανάριων Νήσων. Ωστόσο, ο Γκαρσία φαίνεται πως προτιμάει… Πειραιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Τον «ψήνει» ο Ολυμπιακός, δεν… καίγεται για Μεξικό

Η Ελλάδα αρέσει πολύ στον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος θα ήθελε να συνεχίζει να αγωνίζεται στην πατρίδα μας. Παράλληλα, και ο Ολυμπιακός  συνεχίζει να παρακολουθεί από μακριά την περίπτωση του, αναζητώντας ουσιαστικά μια ευκαιρία για να κινηθεί για την απόκτηση του. Η περίπτωση του Γκαρσία αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο στο προσεχές διάστημα κι έχει σημασία και η προτίμηση, τα «θέλω» του παίκτη για να φανεί πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αποχωρώντας από την Λας Πάλμας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments