Video

Δημήτρης Παπανώτας: Αποκαλυπτικός στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)

Δημήτρης Παπανώτας: Αποκαλυπτικός στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας μιλάει στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρεται στις πολλαπλές κόντρες που έχει με πρόσωπα της showbiz.

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» θα βρεθεί ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος του ALPHA μιλάει για τις πολλαπλές κόντρες που έχει με πρόσωπα της show biz. Αναφέρεται σε περιπτώσεις όπου κάποιοι «πάγωσαν» τις σχέσεις του μαζί του, για ένα σχόλιο που έκανε. Παράλληλα, τονίζει ότι δεν λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για εκείνον, ακόμη και χωρίς κάποιον λόγο.

Δημήτρης Παπανώτας

Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, και παρουσιαστής. Έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής, με την πρωτοποριακή εκπομπή για την ελληνική τηλεόραση «Μύθοι και πραγματικότητα (1995)», που πρόβαλε ο σταθμός «new», η οποία ήταν η πρώτη εκπομπή life style με καλλιτεχνικά νέα και ειδήσεις για τους ανθρώπους της showbiz. Επίσης, είχε παρουσιάσει και τα πρώτα δελτία ειδήσεων του σταθμού. Από το 1999-2002 ήταν συμπαρουσιαστής της εκπομπής του Ant1 «Πρωινός Καφές», και από το 2005-2011 ήταν επίσης συμπαρουσιαστής της εκπομπής του ALPHA «Κους Κους». Πλέον βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Happy Day».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments