Video

Masterchef spoiler (22/5/19): Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής (vid)

Masterchef spoiler (22/5/19): Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής (vid)
Το Masterchef ολοκληρώνεται σήμερα (22/5) και ήδη τα spoiler έχουν κάνει γνωστό το όνομα του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού μαγειρικής.

Masterchef spoiler: Η ώρα για την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή στο φετινό διαγωνισμό μαγειρικής πλησιάζει όλο και περισσότερο. Οι δύο φιναλίστ, Μανώλης και Σπυριδούλα θα τεθούν αντιμέτωποι για τελευταία φορά. Όλη αυτή την εβδομάδα και οι δύο έβαλαν τα δυνατά τους. Οι δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ήταν αρκετά σκληρές, αλλά αμφότεροι ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, μόνο ένας από τους δύο φιναλίστ θα λάβει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Masterchef.

Ήδη τα spoiler, που κυκλοφορούν, έχουν κάνει γνωστό το όνομα του μεγάλου νικητή. Άλλωστε, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Οι δύο παίκτες Οι δυο παίκτες που έχουν φτάσει μέχρι το τέλος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κάνουν δύσκολη τη ζωή των κριτών που πρέπει να διακρίνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Παρόλο που η Σπυριδούλα έχει δηλώσει έτοιμη να πάρει το μεγάλο έπαθλο, οι διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ο μεγάλος νικητής είναι ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος θα πάρει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του Έλληνα MasterChef.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments