Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Τετάρτη (22/5)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Τετάρτη (22/5)
Τι λένε οι προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (22/5).

Τι λένε οι προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (22/5). Κριός: Οι λέξεις ή οι πράξεις του εραστή σου θα σου προκαλέσουν σύγχυση αυτή τη στιγμή. Όσο κι αν ενδιαφέρεσαι για να συζητήσεις ένα θέμα μαζί του και να το εξαντλήσεις, θα νιώσεις πως δεν έχεις την ενέργεια ή τον ενθουσιασμό για να το κάνεις.

Αν αισθανθείς ότι υπάρχει ένα υποκινούμενο ζήτημα πίσω από το γιατί, ο εραστής σου συμπεριφέρεται με το συγκεκριμένο τρόπο, τότε πιθανότατα έχεις δίκιο. Ωστόσο, η προσπάθειά σου ν’ ανοιχτεί, θα μπορούσε μόνο να ενισχύσει παρά να μειώσει την ένταση. Προς το παρόν, ίσως είναι καλύτερα, να του δώσεις το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται

Ταύρος: Το μυαλό και η καρδιά σου, γνωρίζουν και είναι αποφασισμένες να εξελίξουν τη σχέση σου. Αλλά μπορεί να νιώσεις πως εσύ είσαι πιο ενθουσιασμένη- για να συμβεί αυτό- από το ταίρι σου. Αυτό όμως, θα σου καταστήσει σαφές πόσο σοβαρά παίρνεις ένα συγκεκριμένο ζήτημα, ακόμα κι αν το αντικείμενο του πόθου σου, έχει μια πιο χαλαρή ή ενδεχομένως προσεκτική στάση. Αντί να ερμηνεύσεις τη στάση του σαν διστακτικότητα, θα υπάρξουν οφέλη αν την ακολουθήσεις, σ’ αυτό που εξελίσσεται βαθμιαία ανάμεσά σας.

Δίδυμοι: Θα προσπαθήσεις να μην απογοητευτείς, δίνοντας όλη σου την προσοχή σε ό,τι σε δυσαρεστεί ή πιστεύεις πως χρειάζεται βελτίωση. Ωστόσο, θα αναρωτηθείς, αν ο εραστής σου μοιράζεται κάποιες ανησυχίες ή θέλει να συμβεί η πρόοδος σύμφωνα με τις γραμμές που έχετε από κοινού ορίσει. Μπορεί να νιώθεις ανήσυχη για το γεγονός ότι έχει πιο ξένοιαστη στάση, σ’ αυτό που πιστεύεις πως πρέπει να πάρει πιο σοβαρά. Μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση θα εξαλείψει την αβεβαιότητα ή το άγχος από την πλευρά σου.

Καρκίνος: Η επιθυμία σου να φέρεις αυθορμητισμό στη σχέση σου, θ’ αντιμετωπίσει αντίσταση από τον εραστή σου. Ωστόσο, αντί να πειστείς ότι αρνείται να υποστηρίξει τις ιδέες ή τις προτάσεις σου, μπορεί να χρειαστεί να αποδεχθείς ότι οι εκπλήξεις, δεν είναι ο σωστός τρόπος για να ενισχύσεις τη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Παρόλο που ο σχεδιασμός σε οτιδήποτε, μπορεί να φαίνεται πως σκοτώνει οποιαδήποτε μαγεία…. πάρε το χρόνο σου για να κάνεις κάτι διαφορετικό, που θα μπορούσε να σε κάνει να προσβλέπεις σε κάτι δυνητικά συναρπαστικό!

Λέων: Μια μικρή αλλαγή στάσης, θα μπορούσε να ενθαρρύνει την εμφάνισης της παιχνιδιάρικης πλευράς σου. Βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο αντί για μισοάδειο στη σχέση σου, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαλύψεις την ηλιόλουστη διάθεσή σου. Όταν αυτή βγαίνει για να παίξει…. το πάθος σου, σπάνια βρίσκεται πίσω. Να είσαι αποφασισμένη, να δημιουργήσεις θετική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, με όποιο τρόπο μπορείς

Παρθένος: Θα μπεις στον πειρασμό να στείλεις ένα σαφές μήνυμα στον εραστή σου, για το πόσο σοβαρά παίρνεις τη σχέση σας. Η απάντηση που θα πάρεις, μπορεί να είναι καθησυχαστική. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιοι, μπορεί να πιστεύουν πως υιοθετείς μια υπερβολικά χαλαρή στάση απέναντι στον έρωτα. Αλλά ξέρεις, ότι θα δώσεις την καρδιά σου, μόνο στο σωστό άτομο. Αν αυτό το άτομο, δεν έχει φτάσει ακόμη… τότε όπου να’ ναι έρχεται…

Ζυγός Ο ουρανός υποδηλώνει ότι μια λεπτή χειρονομία από πλευράς σου, θα μπορούσε να φέρει ευχάριστες αλλαγές στη σχέση σου. Η καρδιά σου, ξέρει τι θέλει να πετύχει ή να βιώσει και έχεις τα συναισθηματικά μέσα, για να φέρεις την ανάπτυξη που επιθυμείς – είτε αυτό συνεπάγεται την ενίσχυση της στοργής, της οικειότητας ή και των δύο. Απλά ετοιμάσου…. για το πώς μια μικροσκοπική σπίθα, μπορεί γρήγορα να γίνει κάτι περισσότερο!

Σκορπιός: Παρόλο που νιώθεις πως όλα λειτουργούν ομαλά στη σχέση σου, ξέρεις επίσης, πώς η καρδιά σου θέλει κάτι βαθύτερο. Ωστόσο, αν δημιουργήσεις ένα σοβαρό κλίμα σε μια υπάρχουσα ή εκκολαπτόμενη σχέση, θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να παρεμποδίσει κάτι βαθύτερα εκδηλωτικό. Αν νιώθεις, ότι κάποιος δεν παίρνει τη σχέση σας τόσο σοβαρά όσο εσύ, τότε θα σκεφτείς διαφορετικά….και σύντομα

Τοξότης: Η Σελήνη επηρεάζει όχι μόνο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και τις αξίες σου αυτή τη στιγμή. Και θα σε ενθαρρύνει να αναρωτηθείς αν με τον εραστή σου, βρίσκεστε στην ίδια σελίδα σχετικά σε ό,τι θεωρείς εσύ σημαντικό. Ωστόσο, κάποια συναισθήματα επηρεάζουν τη στάση σου απέναντι σε αυτό, γι’ αυτό προσπάθησε να τα αποβάλλεις, αν νιώθεις πως δεν έχεις καμία υποστήριξη.

Αιγόκερως: Αν έχεις προσηλωθεί σ’ ένα ρομαντικό στόχο, τότε πιθανότατα, θα προσπαθήσεις να δείξεις ένθερμη αποφασιστικότητα για να τον πετύχεις. Ωστόσο, οι βιαστικές και παράτολμες κινήσεις σε μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης μπορεί να είναι λιγότερο χρήσιμες από ό, τι μια ήπια προσέγγιση. Ο προορισμός σου, μπορεί να είναι ξεκάθαρος μέσα στο μυαλό σου, αλλά θα είναι σημαντικό να δεχτείς, ότι δεν μπορείς να βιάσεις, αυτό που σκοπεύει να εκδηλωθεί σταδιακά. Να θυμάσαι τί προσφέρεται, σ’ αυτούς που περιμένουν.

Υδροχόος: Η εμπειρία ενός ταρακουνήματος στη σχέση σου μπορεί να έχει οφέλη, ειδικά αν σ’ ενθαρρύνει να εφαρμόσεις μια δημιουργική και γρήγορη λύση που θυμίζει τόσο σε σένα όσο και στον εραστή σου, πόσο σοβαρή είναι η σχέση σας. Τα λόγια ή οι ενέργειές σου, θα καταστήσουν σαφές στο ταίρι σου, ότι έχεις τα συμφέροντα και των δυο στο μυαλό σου. Και πως μια ειλικρινής, κι αποφασισμένη χειρονομία από πλευράς σου, θα μπορούσε να ενισχύσει θαυμάσια τη σχέση σας!

Ιχθύες: Η επιρροή της Σελήνης μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς, ότι τα λόγια σου ή η έκφραση των συναισθημάτων σου, δεν έχουν φαντασία ή πάθος. Ωστόσο, είναι πιο πιθανό να είσαι σε θέση να εκλογικεύσεις το μήνυμά σου και να το κάνεις πιο άμεσο. Η λογική θα μπορούσε να αντισταθμίσει τη φαντασία αυτή τη στιγμή και να κάνει απτή και ειλικρινή πρόοδο στη σχέση σου. Θα μπορούσε να απαιτήσει ό, τι λες ή μεταφέρεις, να είναι λιγότερο αρμονικό ή ποιητικό. Αυτό όμως…..δεν θα το κάνει λιγότερο μαγικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments