Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Θετικό κλίμα με Σάκχοφ

ΠΑΟΚ: Θετικό κλίμα με Σάκχοφ
Ο ΠΑΟΚ λαμβάνει θετικά μηνύματα από την πλευρά του Εβγέν Σάκχοφ για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Πριν οι πρωταθλητές προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση ενίσχυσης θα πρέπει πρώτα να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχει με το ρόστερ που υπάρχει. Ένα από αυτά ήταν ο Φερνάντο Βαρέλα που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ένα άλλο ζήτημα που οι “ασπρόμαυροι” καλούνται να δώσουν λύση είναι αυτό του Έβγεν Σάκχοφ. Αντίθετα με τον Βαρέλα, στην περίπτωση του Ουκρανού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι αρκετά θετικό. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα “Metrosport” σε πρόσφατο ρεπορτάζ της.

Σε θετικό κλίμα οι επαφές ΠΑΟΚ – Σάκχοφ

“Μέχρι το τέλος της εβδομάδας (το αργότερο) αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ ο Εβγέν Σάκχοφ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η “Μ” εδώ και μέρες είχε αποκαλύψει την οριστική και άκρως δελεαστική πρόταση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Ουκρανός έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές τις 700.000 ευρώ. Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, η πρόταση αυτή κρίνεται εξαιρετική και μένει να επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα το αν ο Ουκρανός θα απαντήσει θετικά στον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Βαρέλα που αποχωρεί από την ομάδα. Θυμίζουμε ότι η κατάληξη του θέματος Σάκχοφ, θα επηρεάσει άμεσα και αυτό του Κάνιας.

Πολύ απλά διότι σε περίπτωση που ο Σάκχοφ απαντήσει θετικά, τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει πρόταση στον Ισπανό που μετά από τρία χρόνια πετυχημένης παρουσίας θα αποχωρήσει. Αλλωστε ο ίδιος ο Ισπανός μέσος μέσα από συνέντευξη σε ραδιόφωνο της πατρίδας του, επισήμανε πως δεν έχει ακόμη πρόταση από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της “Μ” που αποκάλυψε πως πρώτη προτεραιότητα ήταν ο Σάκχοφ και πως η ΠΑΕ είχε αποφασίσει να μην κρατήσει και τους δυο ποδοσφαιριστές στην Τούμπα” αναφέρει το δημοσίευμα της “Metrosport”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments