Μedia

MasterChef: Νικητής του ριάλιτι μαγειρικής ο Μανώλης Σαρρής

MasterChef: Νικητής του ριάλιτι μαγειρικής ο Μανώλης Σαρρής
Ο Μανώλης Σαρρής είναι ο νέος Έλληνας MasterChef, κερδίζοντας τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Αναλυτικά, όσα έγιναν στον αποψινό, μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Νέος MasterChef o Μανώλης Σαρρής! Έπειτα από αρκετούς μήνες επίπονων δοκιμασιών και ανταγωνισμών με φόντο την κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του προγράμματος που, όχι τυχαία, βάσει τηλεθέασης- αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη παραγωγή του 2019. Ο νικητής έλαβε τη δόξα, αλλά και φυσικά αρκετά χρήματα, καθώς η πρωτιά θα “φουσκώσει” τον τραπεζικό λογαριασμό του κατά 50.000 ευρώ. Συγκέντρωσε 40 βαθμούς, έναντι 37 της Σπυριδούλας.

Ο Μανώλης νικητής στη δοκιμασία του Σαν Σεμπαστιάν

Το πρώτο “μπρα ντε φερ” του τελικού του MasterChef κατέληξε στον Μανώλη Σαρρή. Στο αποψινό επεισόδιο, οι κριτές ανακοίνωσαν στους δύο φιναλίστ τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην πρώτη, ειδική, δοκιμασία, που έλαβε χώρα στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, οι δυο τους έπρεπε να αντιγράψουν τα πιάτα του σεφ του Amelia, Paulo Airaudo. Το “πόρισμα” των Ιωαννίδη, Κουτσόπουλου και Κοντιζά ανέδειξε ως νικητή τον Μανώλη, ο οποίος πήρε 9/10, έναντι της Σπυριδούλας που συγκέντρωσε 7/10.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους φιναλίστ τη βαθμολογία της δοκιμασίας στο Σαν Σεμπαστιάν.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους φιναλίστ τη βαθμολογία της δοκιμασίας στο Σαν Σεμπαστιάν. Ο Μανώλης συγκέντρωσε 9/10, ενώ η Σπυριδούλα 7/10. #MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv

Gepostet von MasterChef GR am Mittwoch, 22. Mai 2019

H Σπυριδούλα “απάντησε” στο μενού έξι πιάτων

Στη δεύτερη δοκιμασία του τελικού, η οποία έλαβε χώρα εντός Ελλάδος, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν εκείνη που χαμογέλασε, ξεπερνώντας στη βαθμολογία τον Μανώλη Σαρρή.  Ο Μανώλης είχε ετοιμάσει πέντε πιάτα και είχε έτοιμα μπροστά του τα υλικά για το έκτο. Ο διαγωνιζόμενος θεώρησε ότι δεν προλαβαίνει να στήσει το πιάτο του και τα παράτησε. Γι’ αυτό και η Σπυριδούλα συγκέντρωσε 8/10 από τους τρεις κριτές, με τον Μανώλη να αρκείται στο 5/10.

Η τελευταία δοκιμασία θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Στη χθεσινή δοκιμασία, η Σπυριδούλα συγκέντρωσε 8 βαθμούς, ενώ ο Μανώλης 5. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η τελευταία δοκιμασία θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα. #MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv

Gepostet von MasterChef GR am Mittwoch, 22. Mai 2019

Η ανατροπή και το απαιτητικό γλυκό

Από τη στιγμή που ακούστηκε το σλόγκαν “Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς”, φαινόταν ότι θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Έτσι, οι δύο φιναλίστ του MasterChef χρειάστηκε να μπουν σε ακόμη μια, άκρως απαιτητική δοκιμασία, ώστε να φανεί το ποιος θα φτάσει… στην πηγή. Ο νικητής θα κρινόταν από ένα γλυκό με μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην παρασκευή του. Η διαδικασία είχε πολύ άγχος, ωστόσο και οι δύο παίκτες έφεραν εις πέρας την αποστολή τους.

Κάπου εκεί, το MasterChef μεταφέρθηκε σε… ζωντανή μετάδοση, όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες. Η ανακοίνωση του νικητή έγινε σε LIVE μετάδοση στη σάλα. Εκεί, οι κριτές ανακοίνωσαν τις τρεις βαθμολογίες που απέμεναν, οι οποίες δόθηκαν από τον καλεσμένο σεφ Φίλιππο Χρονόπουλο:

Σπυριδούλα 8/10, 7/10, 7/10 Μανώλης 9/10, 8/10, 9/10

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments