Μedia

Masterchef: Τα πέντε πράγματα που θα μας μείνουν αξέχαστα

Masterchef: Τα πέντε πράγματα που θα μας μείνουν αξέχαστα
To Masterchef έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα να γυρίσουμε πίσω στην αρχή και να θυμηθούμε τα πέντε πράγματα που θα μας μείνουν αξέχαστα από τη φετινή σεζόν.

Masterchef ήταν και πάει! Το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής έκλεισε τον κύκλο του για τη φετινή σεζόν, με μια υπέροχη μάχη ανάμεσα στη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τον Μανώλη Σαρρή στον τελικό. Οι δύο παίκτες τα έδωσαν για να φτάσουν μέχρι εκεί, περνώντας από πολλές δοκιμασίες. Πέραν τούτου, όμως, η φετινή σεζόν μας προσέφερε πολλές στιγμές. Όχι μόνο από το δίδυμο του τελικού, αλλά από όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στο Masterchef.

Εντάσεις, καυγάδες, μικρό γλυκό ξεκατίνιασμα, μαγειρική και τρεις κριτές χάρμα οφθαλμών ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τη φετινή σεζόν να ξεχωρίσει. Τα νούμερα τηλεθέασης πάντως και τα σχόλια στο Twitter έκαναν νούμερο 1 trend το σόου μαγειρικής στο Star και όχι άδικα. Τι ξεχωρίσαμε; Ιδού τα πέντε πράγματα που θυμόμαστε πολύ καλά από το MasterChef.

Ο Χρήστος ο Κρατς: Από τις auditions ακόμα, ο Χρήστος Μπάρκας με την γιαννιώτικη προφορά του κατάφερε να ξεχωρίσει. Το απίθανο κρατς του και δίκαια πήρε τον τίτλο του Mr Κρατς. Ο ίδιος είπε μετά το παιχνίδι: «”Το Κρατς;”… Βρε εγώ το κράτησα το χορταράκι για να είναι όσο πιο φρέσκο γινόταν… αμ έλα που άλλο εννοούσε ο κύριος Ιωαννίδης και να σου ο τίτλος! Στα Γιάννενα παιδιά μιλάμε λίγο αλλιώς άσε που ντοπιολαλιά σημαίνει γλωσσικός πλούτος και να πως γεννήθηκαν χιλιάδες ατάκες χάρη σε όλους εσάς! Μr. Kρατς… Ήρθε η ώρα να αποδεχθώ αυτό τον τίτλο που όλοι εσείς μου δώσατε με τόση αγάπη!»

«Εν Κουλί τούτο»: Η συνεργασία του Κύπριου Χαράλαμπου με τον Παντελή, είχε ως αποτέλεσμα, να γίνει ένα μαγειρικό κουλί, η ατάκα της σεζόν. Το εν κουλί αλλά αργότερα και το εν κρεμέ του Χάμπου έγιναν δίαιτα viral.

Άλκηστις, κλίκα και… Σπυριδούλα

Η αθυρόστομη Άλκηστις: Η Άλκηστις από την Κρήτη, κατάφερε να φτάσει μόνο μέχρι τα μισά του Master Chef. Ωστόσο, οι καυγάδες της και οι απειλές της να δώσει μπουνιές σε συμπαίκτες και κριτές δεν θα μπορούσαν παρά να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η κλίκα Τάσου, Σταμάτη ,Μανώλη και Σπυριδούλας: Η οποία σύντομα έγινε εμφανής αναγκάζοντας τον Σταμάτη μετά την επιστροφή του Τάσου να δείξει στο κοινό ότι είναι κάτι άλλο. Ο παίκτης με το περίτεχνο λοφίο το οποίο έβαφε με διαφορετικά χρώματα κάθε φορά, αποφάσισε να κάνει επίτηδες λάθη και να μην βγάλει πιάτο στην τελική του δοκιμασία, βγαίνοντας εκτός παιχνιδιού.

Η «μισητή» Σπυριδούλα: Είναι η παίκτρια που άπαντες αναρωτιούνται πως έφτασε μέχρι το τέλος. Ουσιαστικά, αν υπήρχε βραβείο για τον πιο μισητό παίκτη θα το κέρδιζε άνετα. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια – memes για το MasterChef στο Twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε έναν κόσμο γεμάτο Σπυριδούλες, να είστε Ασημίνα»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments