Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Για ελεύθερους Πέμπτη (23/5)

Ζώδια προβλέψεις: Για ελεύθερους Πέμπτη (23/5)
Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (23/5).

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (23/5). Κριός: Σήμερα τα συναισθήματα σας είναι έντονα… Αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε να ξεφουρνίσετε κάποιο σχόλιο πάνω στην ένταση της στιγμής. Δαγκώστε τη γλώσσα σας για να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Ταύρος: Οι φίλοι σας θέλουν να τους εκτιμούν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην αρχίσετε να γίνεστε κτητικοί απέναντί τους. Δώστε στους φίλους σας την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους και θα σας είναι ευγνώμονες.

Δίδυμοι: Αν δεν προσέχετε την υγεία σας θα το πληρώσετε με βήχα και φταρνίσματα. Πριν γεμίσετε τον τόπο με χαρτομάντιλα, ζητήστε συμβουλές από τους φίλους (και από αυτόν/ήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα που γνωρίσατε) για το πώς μπορείτε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας απέναντι στα μικρόβια.

Καρκίνος: Σήμερα είστε αναποφάσιστοι. Οπότε αναβάλλετε τις σημαντικές αποφάσεις για μία άλλη μέρα και επικεντρωθείτε στην διεκπεραίωση λιγότερο σοβαρών καθηκόντων. Ζητήστε από κάποιον που εμπιστεύεστε να πάρει σήμερα τις αποφάσεις για εσάς.

Λέων: Ψάξτε βαθύτερα για κάτι πέρα από τα επιφανειακά χαρακτηριστικά που προσέχετε με την πρώτη ματιά σε έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Πού ξέρετε; Μπορεί αυτός ο τύπος από το λογιστήριο να κρύβει μέσα του έναν πρίγκιπα!

Παρθένος: Οι έντονοι χαρακτήρες δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο. Οι άνθρωποι που τείνουν να δραματοποιούν τις καταστάσεις δεν είναι ιδανικοί σύντροφοι, αφού διαρκώς τα δικά τους προβλήματα επισκιάζουν τα δικά σας. Εκτιμήστε τις δυνατές προσωπικότητες που δεν παρασύρονται από θεατρινισμούς.

Ζυγός: Κάποιες αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας φέρουν έναν αναπάντεχο έρωτα. Κάτι τόσο απλό όσο μια διαφορετική προσέγγιση ή μια αλλαγή στη συμπεριφορά θα σας φέρει πιο κοντά σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός: Σήμερα οι γύρω σας έλκονται από την ευχάριστη προσωπικότητά σας και την αγάπη σας για ζωή. Ανοιχτείτε στους ανθρώπους χαρίζοντάς τους ένα μεγάλο χαμόγελο και μια φιλική χειρονομία. Η δημοτικότητά σας θα σας φέρει πιο κοντά σε μια νέα κατάκτηση.

Τοξότης: Το να είστε ντροπαλοί έχει και τα πλεονεκτήματα του. Ενώ οι εξωστρεφείς άνθρωποι μιλούν πολύ και μονοπωλούν τη συζήτηση, οι πιο ήσυχοι χαρακτήρες ακούν προσεκτικά και απομονώνουν σημαντικές πληροφορίες και προσωπικές λεπτομέρειες που θα τους βοηθήσουν να αποφασίσουν ποιος ταιριάζει καλύτερα στα ιδανικά τους.

Αιγόκερως: Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ποιοι είναι οι στόχοι σας για την ερωτική σας ζωή. Η ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια για να πλοηγηθείτε με επιτυχία στον κόσμο των ραντεβού.

Υδροχόος: Μετά το τελευταίο σας ραντεβού αισθάνεστε εκτεθειμένοι. Την επόμενη φορά που θα βγείτε με κάποιον/α καινούργιο/α, αποφύγετε να τους πείτε την ιστορία της ζωής σας. Λίγο μυστήριο είναι πιο σέξι από το να αποκαλύπτετε σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή σας.

Ιχθύες: Σήμερα υπάρχει γύρω σας ένα εκρηκτικό κλίμα. Διατηρήστε την ηρεμία σας ενώ οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας μονοπωλούν την προσοχή με τα συναισθηματικά τους ξεσπάσματα. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται κοινό για να εκτονωθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments