Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Πέμπτη (23/5)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για Πέμπτη (23/5)
Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (23/5).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλους, σήμερα Πέμπτη (23/5). Κριός: Θα δημιουργήσεις ένα κλίμα σέξι αυθορμητισμού στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Καθώς το πάθος σου αυξάνεται, θα νιώσεις πιο εξωστρεφής, ομιλητική και δραστήρια. Ίσως χρειαστεί όμως, να δείξεις αυτοσυγκράτηση στον τρόπο που επικοινωνείς με το σύντροφό σου….και να επιλέξεις πως θα είναι καλύτερα να λειτουργήσεις σαν ακροατής. Γιατί αυτό χρειάζεται τώρα ο εραστής σου, από σένα. Υπάρχουν τρόποι που μπορείς να είσαι συναισθηματικά γενναιόδωρη, απλά παρέχοντας ένα ώμο, όπου είναι αναγκαίο.

Ταύρος: Μπορεί να είναι χρήσιμο να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια πόσο μακριά έχεις φτάσει με τη σχέση σου. Κάτι που έχεις τώρα, μπορεί να θεωρηθεί προβληματικό ή ανυπέρβλητο κάποια στιγμή, όμως θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις με χαρά και αυτοπεποίθηση. Μπορείς να εκτιμήσεις τον εαυτό σου, από όλες τις αντιξοότητες που βιώνεις τώρα στην ερωτική σου ζωή. Θα σου φανούν, περισσότερο συναρπαστικά από αποθαρρυντικά…. και η εκτίμησή σου, είναι σωστή.

Δίδυμοι: Ακόμα κι αν πιστεύεις πως κατανοείς ακριβώς τι σκέφτεται ή πώς αισθάνεται ο εραστής σου, θ’ ανακαλύψεις πως δεν είναι σωστά τα συμπεράσματά σου. Ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις πέρα από το προφανές και να υιοθετήσεις μια πιο ευαίσθητη προσέγγιση σ’ αυτό που βιώνει το ταίρι σου. Αυτή η στάση θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Αυτό που νόμιζες πως ήταν απλό, θα αποκαλυφθεί πως είναι πιο περίπλοκο! Αλλά προς το παρόν, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις την υποστήριξή σου, με τον τρόπο που χρειάζεται ο σύντροφός σου.

Καρκίνος: Παρόλο που τα ερωτηματικά θα είναι περισσότερα από τις απαντήσεις στη σχέση σου, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις μόνη σου να καταλάβεις το δύσκολο δίλημμα. Μπορεί να δυσκολέψεις περισσότερο τις καταστάσεις, χωρίς να κάνεις την παραμικρή ερώτηση. Αντί να συνεχίζεις να παρατηρείς την κατάσταση από απόσταση, προσπάθησε να ενθαρρύνεις τον αγαπημένο σου να βοηθήσει, ώστε να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Όσο δεν κάνεις τίποτα, δεν πρόκειται να μάθεις και τίποτα.

Λέων: Ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να επηρεάζει τη διάθεσή σου! Κι αν είχες σκεφτεί να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, τότε θα συνειδητοποιήσεις πόσο δύσκολο είναι να το κάνεις. Δεν είναι ότι η καρδιά σου είναι σε λάθος μέρος ή πως δεν απολαμβάνεις την συντροφιά της, αλλά μερικές φορές πρέπει να επεξεργαστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με τρόπο που δεν περιλαμβάνει το ταίρι σου. Η προσπάθειά σου, να μιλήσεις στον αγαπημένο σου γι’ αυτό, θ’ απαιτήσει μεγάλη προσοχή κι ευαισθησία.

Παρθένος:Θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα στη φυσική και συναισθηματική σου υγεία αυτή τη φορά. Ή εσύ ή ο εραστής σου, βιώσατε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, πρόσφατα. Αυτό σ’ έκανε ν’αποφασίσεις ν’ απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια και να πάρεις πολύ σοβαρά, την φροντίδα του εαυτού σου. Αν είσαι όσο καλύτερα γίνεται, δε θα ενισχύσει μόνο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά θα σε κάνει και περισσότερο γοητευτική, στα μάτια του συντρόφου σου.

Ζυγός: Η γοητεία και η χάρη σου, ενισχύονται υπέροχα αυτή τη στιγμή! Αν αυτό είναι κάτι που νιώθεις ξεκάθαρα ή σου το λέει ο σύντροφός σου, τότε σίγουρα θα βελτιωθεί περισσότερο η σχέση σου. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άφησες πίσω σου οριστικά, το ερωτικό σου παρελθόν. Είσαι έτοιμη και πρόθυμη ν’ αγκαλιάσεις το μέλλον – κι αυτό φαίνεται!

Σκορπιός: Μπορεί να αγνοείς πόσο φαίνεται πως σε απασχολεί ένα θέμα. Όμως αυτό θα σε κάνει να βρίσκεσαι μόνο σωματικά κι όχι πνευματικά, μέσα στη σχέση σου. Ό, τι απασχολεί μεγάλο μέρος της σκέψης σου, εμποδίζει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να επιδοθείς, σ’ αυτό που η καρδιά σου, θα προτιμούσε να ζήσεις. Αν ο αγαπημένος σου, σου ζητήσει να του πεις πού ταξιδεύει το μυαλό σου….τότε μη καθυστερήσεις περισσότερο τη συζήτηση. Γιατί θα βοηθήσει και τους δυο σας.

Τοξότης: Σε ό,τι αφορά τη σχέση σου, οι μόνοι πραγματικοί περιορισμοί που υπάρχουν, είναι αυτοί που η ίδια έχεις ορίσει. Η επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού που προσφέρεται, μπορεί να απαιτεί να ρισκάρεις, για να συνδεθείς μ’ αυτό. Θα μπορούσες να δώσεις μεγάλη σημασία σε ορισμένα εμπόδια στο ταξίδι σου προς την παθιασμένη χαρά…. και να μην τα δεις. Μια πιο χαλαρή συμπεριφορά, θα σου αποκαλύψει πολλές φανταστικές δυνατότητες για να εμβαθύνεις τη σχέση σου, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.

Αιγόκερως: Ο Κόσμος θα ενισχύσει τον παράγοντα εκείνο που σε κάνει να νιώθεις καλά. Και αν είσαι καλά μέσα σου, θα φαίνεται και στο πρόσωπό σου. Όταν η αυτοπεποίθησή σου αυξηθεί υπερβολικά, θα σε κάνει να γοητεύσεις έντονα τον εραστή σου. Ωστόσο, είναι πολύ δυνατό ατού, η ικανότητά σου να είσαι προσγειωμένη και μετριόφρων. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι για να αισθανθείς πως βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου! Η μετριοφροσύνη σου, θα είναι ό,τι καλύτερο, αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος: Μπορεί να προβάλλεις ένα ευχάριστο πρόσωπο στον κόσμο, αλλά κατά βάθος σε απασχολεί ένα ζήτημα, γι’ αυτό φρόντισε να ασχοληθείς μαζί του. Αν αφορά τη σχέση σου, τότε θα ήταν χρήσιμο να είσαι ειλικρινής για το λόγο που απαιτείται τόσο μεγάλη ψυχική προσήλωση. Θα σου εμπνεύσει επίσης την ανάγκη, να απολαύσεις λίγη φροντίδα για τον εαυτό σου, ειδικά αν επικεντρώνεσαι στο να κάνεις τη ζωή του συντρόφου σου, πιο άνετη.

Ιχθύες: Θα νιώθεις έντονα παθιασμένη, και αυτό μπορεί να ενισχύσει τα κίνητρα και τον ενθουσιασμό σου. Ίσως νιώθεις, πως έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου, για να σκεφτείς ένα συγκεκριμένο βήμα που θέλεις να κάνεις στα ερωτικά σου, και θέλεις να δεις τα αποτελέσματα. Έχεις ό, τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ένα νέο παθιασμένο ταξίδι ή να μεταφέρεις τη σχέση σου σε νέα συναρπαστικά επίπεδα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η βαθιά εσωτερική σου επιθυμία, για να συμβεί αυτό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments