Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Μήνυμα ισχυρής εντολής στον Πισιμίση για τον Δήμο Βριλησσίων

Δημοτικές εκλογές 2019: Μήνυμα ισχυρής εντολής στον Πισιμίση για τον Δήμο Βριλησσίων
Ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, λίγα 24ωρα πριν από τις δημοτικές εκλογές 2019 σε ομιλία του στην πλατεία Αναλήψεως ξεκαθάρισε ότι δεν ήρθε για να χρησιμοποιήσει τον Δήμο ως σκαλοπάτι σε μελλοντικά πολιτικά του σχέδια.

Λίγα 24ωρα πριν από τις δημοτικές εκλογές 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, βρέθηκε στην πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια και κατά την ομιλία του ζήτησε ισχυρή εντολή για τη «Νέα Πνοή» στις κάλπες της Κυριακής.

Ο Γιάννης Πισιμίσης έθεσε ξεκάθαρα με ένα μεστό, άμεσο, σύγχρονο, περιεκτικό και τεχνοκρατικό λόγο τις βασικές αρχές του προγράμματος του 2019-2023 και ανέλυσε το όραμα της ομάδας του για τα Βριλήσσια στην επόμενη μέρα.

Κατά την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων ξεκαθάρισε ότι «δεν ήρθα για να χρησιμοποιήσω το δήμο ως σκαλοπάτι σε μελλοντικά πολιτικά μου σχέδια. Ήρθα για να μείνω για πάντα στην πόλη μου, να προσφέρω, να εργαστώ για εσάς και να την δω να αλλάζει μορφή, να ξεπερνά την μετριότητα και την μιζέρια».

Οι πρώην δήμαρχοι των Βριλησσίων Νίκος Παπαδόπουλος και Κώστας Ιωαννίδης μίλησαν στο otavoice και ανέφεραν ότι ουδέποτε θυμούνται τέτοια μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στα Βριλήσσια ακόμη και σε περιόδους όπου έπαιρναν ποσοστά του 40%. Κάνοντας μία πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της κάλπης, είπαν χαρακτηριστικά ότι πιστεύουν ότι φάνηκε ξεκάθαρα ποιο είναι το φαβορί για την δημαρχία.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Γιάννης Πισιμίσης παρουσίασε τα 50 μέλη της δημοτικής του ομάδας και δήλωσε ότι αυτή είναι η πιο δυναμική και ποιοτική δημοτική ομάδα που είχαν ποτέ τα Βριλήσσια. Νέα, άφθαρτα αλλά και παλαιά έμπειρα πρόσωπα που δημιουργούν ένα μείγμα για σημαντικά πράγματα, με πολύ όρεξη για προσφορά στην πόλη τους.

Ο Διευθυντής του otavoice και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Μπέλτσος εμφανώς ευχαριστημένος από την πρωτοφανή συγκέντρωση, δήλωσε ότι επιβεβαιώθηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η ανάλυση που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες, βασισμένη σε δεδομένα που είχε, ότι «ο Γιάννης Πισιμίσης θα κόψει πρώτος το νήμα στις εκλογές της 26ης Μάιου. Κάποιοι έτρεξαν να με  αμφισβητήσουν αλλά σήμερα φάνηκε ποίοι έχουν το γνώθι σαυτόν. Οι πολίτες έδειξαν και την Κυριακή θα το επιβεβαιώσουν με την τελική τους ετυμηγορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments