Ελλάδα

Εξάρχεια: Νέα νύχτα επεισοδίων με μολότοφ – Κάηκε αυτοκίνητο

Εξάρχεια: Νέα νύχτα επεισοδίων με μολότοφ – Κάηκε αυτοκίνητο
Νέα άγρια επεισόδια στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της Παρασκευής. Περίπου 25 άτομα επιτέθηκαν στα ΜΑΤ με μολότοφ, κάηκε ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο.

Επεισόδια για ακόμα μια νύχτα σημειώθηκαν στα Εξάρχεια όπου μια ομάδα από περίπου 25 άτομα γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή. Η επίθεση έγινε στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα κράτησε περίπου 15 λεπτά με τους αγνώστους να εκτοξεύουν τις μολότοφ στα ΜΑΤ με ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Οι άγνωστοι στη συνέχεια σκόρπισαν στα στενά, ενώ δεν έγινε κάποια προσαγωγή από τους αστυνομικούς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων για να σβήσει την φωτιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και δεν έγινε καμία σύλληψη ή προσαγωγή.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη τα ξημερώματα η κατάσταση για ακόμα μια φορά στα Εξάρχεια ήταν τόσο εκρηκτική, που πυροβολήθηκε και μια γυναίκα. Η 41χρονη γυναίκα από την Αλβανία πήγε σε ιδιωτική κλινική με τραύμα από πυροβολισμό στο αριστερό της χέρι. Όπως δήλωσε η ίδια, τραυματίστηκε ενώ περπατούσε στα Εξάρχεια. Η κλινική ενημέρωσε τις αρχές για το περιστατικό πυροβολισμού και η Ασφάλεια διερευνά το συμβάν, για να διαπιστώσει ένα πρόκειται για άσκοπο πυροβολισμό ή για ενέργεια κατά της γυναίκας.

Λίγες ώρες νωρίτερα, κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν πως σημειώθηκαν πυροβολισμοί στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Μεταξά. Όπως υποστηρίζουν, ένας άνδρας κυκλοφορούσε με πιστόλι στα χέρια και λίγη ώρα αργότερα άρχισε να πυροβολεί.

Όπως αποδείχτηκε, η γυναίκα ήταν χρηματομεταφορέας της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών. Μάλιστα, τα κέρδη από την διακίνηση των ναρκωτικών τα έστελνε με εμβάσματα στο εξωτερικό και γι’ αυτό το λόγο έχει ενημερωθεί και η Europol. Η συγκεκριμένη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της αστυνομίας, συζεί με έναν 26χρονο που κάνει διακίνηση ναρκωτικών. Κατά πάσα πιθανότητα την πυροβόλησαν μέλη αντίπαλης ομάδας από τη μαφία των ναρκωτικών προκειμένου να στείλουν με αυτό τον τρόπο ένα «μήνυμα» στον αρχηγό της δικής της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments